Google, Facebook verwijderen content van India websites

Google en Facebook hebben vermeend beledigende inhoud van hun Indiase plaatsen verwijderd nadat ze werden besteld door de Indiase rechter om de pre-scherm gebruiker inhoud of het gezicht die toegang hebben tot hun sites geblokkeerd.

Volgens een AFP rapport maandag, beide bedrijven hebben in hun hof inzendingen die ze de inhoud, die wordt verondersteld om obscene afbeeldingen van religieuze figuren en senior Indiase politici te betrekken had verwijderd.

“Deze stap is in overeenstemming met het beleid om te reageren op orders rechtbank van Google,” Google India’s woordvoerder, Paroma Roy Chowdhury, zei in het rapport.

Google en Facebook, evenals Yahoo en Microsoft, behoren tot 22 betrokken bij private strafzaken en civiele zaken in New Delhi rechter die zal bepalen of zij verantwoordelijk zijn voor obsceen materiaal online wordt gegenereerd door gebruikers kunnen worden gesteld te worden gehoord Web bedrijven, AFP gezegd.

De groep was aan het hof een beroep op de zaak te beëindigen, met het argument dat zij niet verantwoordelijk voor de acties van hun gebruikers op hun sites kunnen worden gehouden, in het verslag vermeld. Maar ze waren gewaarschuwd door de rechter dan dat moeten ze niet voldoen, hun sites kunnen worden geblokkeerd “, zoals China”, voegde het toe.

Eerder, Kapil Sibal, India’s waarnemend minister van telecommunicatie had in de top executives van de Indiase kantoren van Google, Facebook, Microsoft en Yahoo getrokken naar zijn kantoor aan de bedrijven pre-screen user-gehalte in het land te eisen en te verwijderen kleinerende, inflammatoire of lasterlijk materiaal voor deze krijgen online gepubliceerd op hun sites.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond