Google lanceert functie voor niet-Gmail-accounts te beste hulpmiddelen van Gmail te gebruiken op Android

Non-Gmail-gebruikers nu toegang tot enkele van de beste functies van Gmail via Android’s Gmail app, kondigde Google op woensdag.

Voor het afgelopen jaar, heeft Google gebruikers in staat stelde om toegang te krijgen tot e-mail van andere providers, zoals Yahoo! Mail of Outlook.com, in de Gmail-app voor Android. Nu zal niet-Gmail-gebruikers “Gmailify” features krijgen – sterk uitbreiden van de set van tools.

Volgens Google Gmailify koppelt uw bestaande e-mailaccount aan Gmail, zodat je bescherming tegen spam, inbox organisatie en zelfs Google Now-kaarten op basis van uw e-mail te krijgen – zonder adressen te schakelen. Gmailify doet alsof de e-mails op Google’s eigen servers werden gehost, terwijl u uw bestaand e-mailadres te houden.

Het vlaggenschip functie in Google Apps, Gmail blijft een van de favoriete cloud-gebaseerde e-mail diensten van de onderneming. Hier zijn zes tips en trucs om uw productiviteit te verhogen.

“Velen van jullie zouden meer van Gmail krachtige functies wilt, zoals bescherming tegen spam en inbox organisatie, op deze rekeningen – maar willen niet te gaan door het gedoe van het wijzigen van uw e-mailadres,” Google schreef in een blog post op woensdag.

Als je al toegang tot uw niet-Gmail-accounts van de Gmail-applicatie op Android, is het relatief eenvoudig om te kiezen voor de “Gmailify” -functie. U vindt de Gmail-app te openen, meldt u zich uw externe accounts, en dan “in te schakelen Gmailify.” Google zal dan verwijzen uw Gmail en niet-Gmail-account, en natuurlijk kunt u altijd uitzetten.

Gmail inbox organisatie tools zijn een aantal van de beste in de industrie. De dienst zal emails scheiden in categorieƫn, zoals sociale, updates, en promoties, en zal u ook verbeterde meldingen. Gmailify voegt ook Voice Search via Google Now en verbeterde bescherming tegen spam.

Helaas, het klinkt niet als de functie komt naar Gmail op iOS of de webversie van Gmail.

Vanaf nu, Gmailify werkt alleen met Yahoo Mail en Microsoft Outlook. Google schreef in zijn blog post die meer e-aanbieders zullen worden toegevoegd in de toekomst.

Er is natuurlijk een voordeel in het krijgen van meer gebruikers binnen Google’s app. Het kan advertenties dienen, slaa data om advertenties te dienen, en misschien op een dag u te overtuigen om de volledige overstap naar Gmail te maken.

Vorig jaar, Yahoo kondigde vergelijkbare functionaliteit voor niet-Yahoo accounts binnen de app.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test