Hey Je ervaart 400 procent groei in girale betalingen

Sinds rebranding een half jaar geleden, Sydney-gebaseerde e-commerce startup Hey You is gegroeid van 400 procent en beschikt over 65.000 transacties per week, en 10.000 bestellingen per dag.

Hey You werd geboren na de fusie van Klop de Q, Posse, en E-Card Coffee augustus vorig jaar. Mede-oprichter Rebekka Campbell zei dat de beslissing om alle drie de producten combineren stelt gebruikers in staat om te bestellen, betalen, krijgen loyaliteit voordelen, en verbinden met storeowners op één platform.

“Het idee van de bedrijven bij elkaar te brengen, en rebranding, was omdat geen van de bestaande merken we hadden echt spraken met onze visie: Om alle op een app voor klanten, en een waardevol instrument voor handelaren om te communiceren met klanten door middel van promoties en te zijn inzicht krijgen “, zei ze.

Als onderdeel van de rebranding, Hey You ook met succes opgeworpen AU $ 5.000.000 als deel van een serie A financieringsronde die werd gesteund door Westpac. Als onderdeel van de drager, Campbell zei Hey You werd geïntegreerd in elk van bankieren apps Westpac Groep, met inbegrip van Westpac, St George Bank, Bank of Melbourne en Bank SA.

Campbell toegeschreven deel van het bedrijf een aanzienlijke groei tot nu toe om de belichting Hey You heeft moeten klanten van de Westpac Group, waar de aanmeldingen met 50 procent in de laatste twee maanden zijn toegenomen. Zij merkte ook op samenwerking van het bedrijf met Westpac gaf het een ander niveau van geloofwaardigheid, in het bijzonder wanneer het brengen aan boord van nieuwe handelaren.

Campbell voegde de opname van Hey You is een indicatie van de vraag van consumenten naar girale betalingen, met de nadruk dat mensen contant geld niet meer hoeft te dragen zo veel.

Enkele recente partnerschappen Hey You hebben verzekerd onder meer de Australian Open, zodat de toeschouwers te bestellen via de app zonder het verlaten van hun zetel, Uber, de heer Boa, en Grumpy Donuts.

Campbell is gebleken dat met een team van 45 en kantoren in Sydney, Brisbane en Melbourne, zijn er plannen om een ​​kapitaalverhoging uitgevoerd om verdere expansie in Adelaide mogelijk te maken en ook te richten op de pub en bars markt en de invoering van meer lunch locaties om het systeem in 2016.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard