IBM STG Analyst Forum Dag 1 Concurrerende Voordelen

IBM System and Technology Group (STG) presenteerde een meerdaagse analist forum. Ik heb meerdere malen geplaatst op de inhoud van dit evenement. Zie IBM STG Analyst Forum virtualisatie en cloud “Deep Dive” en IBM STG Analyst Forum Dag 1 Ochtend Sessions voor meer informatie over dit evenement.

Hoewel ze hadden 35 grafieken te tonen, Helene en Ambuj beloofde niet om een ​​van hen te laten zien als de analisten het gesprek levendig kunnen houden. Ambuj wees erop dat tussen de twee van hen, hadden ze een mening over alles. Ik kan u vertellen dat dit gaat om een ​​heerlijke sessie!

Ambuj werkt aan een artikel met de titel “Het creëren van een duurzaam concurrentievoordeel voor IBM Systems” en vroeg om onze hulp. Hij dreigde ons, nogmaals, met de grafieken als we niet een aantal ideeën bood.

Hier zijn enkele van de punten die door de analisten in de kamer

Hij presenteerde een voorbeeld van een 96-way verwerkingsomgeving. In 1990, dat zou hebben geëist 24 rekken van de systemen worden geïnstalleerd. IBM verwacht dat een enkel systeem in 2015.

Hij presenteerde hoe het gebruik van Flash en SSD’s maken het mogelijk om minder opslag spindels te gebruiken en nog steeds hoger aantal IO-bewerkingen per seconde (IOPS) te bereiken.

Amuj wees erop dat de prestatiekloof tussen processor en het geheugen systeem om het netwerk snel verbindt zijn vernauwing. Dit betekent dat gedistribueerde applicatie architecturen zal inhalen single-prestaties van het systeem. IBM is bezig om dit gat in zijn labo’s verkleinen vandaag. Ik moet denken aan mijn jaren in december Op een gegeven moment, processor geheugenprestaties op DEC’s UNIBUS was 1,5 miljoen bytes per seconde. Het is nu mogelijk om WAN verbindingen die meer dan tien keer dat prestatieniveau te verkrijgen zijn. Dit betekent ook dat high-end modulaire ontwerpen voor systemen mogelijk is vandaag en zal alleen maar beter worden na verloop van tijd.

Ze presenteerde een paar succesverhalen van klanten om haar punten te ondersteunen.

Helene Armitage, GM, Systems Software, IBM STG; Ambuj Goyal, GM Ontwikkeling en Productie, IBM STG

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM heeft een reputatie van het volgen door op zijn beloften. Klanten weten dat IBM niet van plan om te verkopen, bijvoorbeeld, IBM Power Systems aan een derde partij. Dit betekent dat klanten vertrouwen op wat IBM zegt. Andere leveranciers niet zo goed van een reputatie hebben;. Systemen die IBM aanbiedingen zijn betrouwbaar en beheersbaar. Ze kunnen worden geteld op hun functie voor de levensduur van het systeem. Dit betekent dat de kosten kunnen worden geschat. Klanten houden niet van verrassingen en IBM biedt hen zelden;. IBM heeft een geschiedenis van investeringen in technologie. IBM heeft veel van de technologieën die klanten voor lief nemen vandaag uitgevonden. De lijst omvat virtualisatietechnologie veel opslagtechnologieën en een flink aantal geheugen technologieën net als een begin. Het blijft om te investeren vandaag bijzonder. IBM heeft een goede partner in de tijd geweest en zelden wacht naar een partner om een ​​markt te ontwikkelen en vervolgens rent in om de markt uit de buurt van die partner te nemen. Ze kunnen kopen, dat partner, maar ze zelden roofzuchtig gedrag aan te nemen;. De Smarter Computing boodschap die hardware, software, netwerken, diensten en dergelijke kunnen in een concurrentievoordeel te bouwen combineert. De holistische benadering is heel anders dan veel concurrenten. Honk gebouwd systemen heeft de mogelijkheid om een ​​concurrentievoordeel te worden ook. Het maken van het leven makkelijker voor klanten en partners kan een zeer belangrijk element in hun IT-wegenkaart zijn;. IBM’s investeringen in open standaarden en haar verwelkomen iedereen aan de partij kan maken klanten voelen zich meer comfortabel te beginnen met of het toevoegen van IBM-producten later. Dit omvat hardware interconnects, netwerkprotocollen, storage-technologie, communicatieprotocollen, development tools en architecturen;. IBM heeft laboratoria in meer dan 50 landen. Dit betekent dat het heeft diepe talent op zijn bevel en heeft ook een diep begrip van de internationale kwesties. Dit betekent ook dat IBM begrijpt veel zaken die het vertragen van de goedkeuring van cloud computing en kan helpen bij haar klanten te vermijden.

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

commentaren Ambuj Goyal’s

opmerkingen Helene Armitage’s

excuses