InFocus IN10 Beoordeling

De InFocus IN10 is een zeer kleine projector: meet 19,8 cm breed en 15,5 cm diep en 6,35 cm hoog en met een gewicht van 1.09kg, het is zo ongeveer de meest draagbare projector die je kunt kopen. Zet het neer op een bureau en het lijkt te nemen minder ruimte in dan de kabels die worden geleverd met het.

De lens steekt iets uit de voorkant en is uitgerust met handmatige scherpstelling en zoom ringen waarmee projectie afstanden variërend tussen de 1,5 m en 9.85m, waardoor de projector bruikbaar in een breed scala van locaties.

Een kleine verstelbare kunststof voet maakt het in hoogte verstelbaar, met een verticale digitale keystone-correctie beschikbaar in het menu. Horizontale tilt aanpassing is ook mogelijk door het losdraaien van een van de twee rubberen voetjes aan de achterzijde totdat het apparaat waterpas staat.

Het is moeilijk om zo’n klein apparaat het leveren van een presentatie groot genoeg om een ​​boardroom te vullen stel – totdat je hem aanzet, dat is. Met 1800 lumen tot haar beschikking, de IN10 merkbaar helderder dan de LP70 + het vervangt.

Natuurlijk, zijn er compromissen moeten worden gemaakt: er is geen eco-mode, bijvoorbeeld, dus het is altijd draait op volle toeren. Het is ook moeilijker om de luchtstroom te beheren in een kleine behuizing, en de IN10 noodzakelijkerwijs kleine ventilator produceert een behoorlijke hoeveelheid lawaai omdat het afkoelt het binnenwerk. Echter, zelfs bij het uitvoeren van flat-out, de levensduur van de lamp heeft een vermogen van maximaal 4.000 uur, dat is het dubbele van wat je uit een aantal grotere modellen van InFocus krijgt.

De bovenkant van het toestel herbergt zeven knoppen: Power, Menu, Enter en vier cursortoetsen controles. De toetsen zelf lijken uiterst klein, zelfs op een projector dit kleine. Ze zijn even groot als die op de afstandsbediening, en geen van beide set is verlicht.

Met een lichaam deze compacte, is er zeer weinig ruimte voor de gebruikelijke selectie van connectors. In plaats daarvan zien we het gebruik weer van de favoriete connector InFocus’s, de M1-DA, dit keer zonder de bekende VGA- en DVI-ingangen we meestal zou verwachten.

Gewoonlijk vinden van een M1-DA connector aan de achterzijde van een projector reden tot frustratie. Niets anders lijkt te gebruiken, dus je zult een adapter of een speciale nodig hebt – en meestal duur – kabel voordat je kunt aansluiten op een van uw apparatuur.

Een standaard DVI-I-poort zou het gebruik van zowel de standaard 15-pins VGA-kabels en digitale DVI kabels zijn ingeschakeld via betaalbaar en overal verkrijgbaar adapters. Echter, de M1-DA-poort bevat ook USB-functionaliteit en de bijgeleverde kabel geeft zowel een analoge VGA en een USB-aansluiting. Mis deze niet verliezen, anders zul je problemen ondervindt met de projector tot u een nieuwe hebt besteld hebben.

Als u een digitale aansluiting gebruikt, zul je moeten uit vork voor een optionele DVI-naar-M1-D-kabel, want er is niet één voorzien van het apparaat.

We vonden de IN10 was indrukwekkend helder voor zijn grootte, hoewel enigszins ontbreekt in contrast. Colours verscheen ook enigszins gedempt door vergelijking met andere DLP projectoren die we hebben getest.

De InFocus IN10 is zeker zeer indrukwekkend voor een ultradraagbare, maar als je wilt naar een projector in dezelfde zaak als uw notebook mee te nemen, neem een ​​kijkje op de ultra-slanke IN12 IN15 of modellen die een beetje zwaarder zijn, maar slechts 4.3cm dik .

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop