Infosys klikt up Lodestone in $ 349m deal

Magneet, India’s tweede grootste software services exporteur van plan om zijn inkomsten door middel van high-end producten en versnelde groei te stimuleren door middel van de deal, meldt Reuters.

Zurich gevestigde Lodestone zal bijdragen meer dan 200 klanten Infosys’s 711-klantenportefeuille door middel van de overeenkomst. Daarnaast zal Infosys nog 850 werknemers krijgen op de top van het bedrijf 150.000 – waaronder 750 consultants die gespecialiseerd zijn in SAP.

Hoewel het bedrijf is te klein om een ​​enorme impact op Infosys balans te maken, kan deze kritiek geheven bij de firma te onderdrukken voor eerder vermijden overname deals – als het zit op bijna $ 4000000000 in contanten – en zal de aanwezigheid van de onderneming te bevorderen in Europa, de tweede grootste na de Verenigde Staten. Dergelijke deals kan ook helpen het bedrijf te concurreren met rivalen zoals IBM en Accenture.

Lodestone klanten behoren BMW en het farmaceutisch bedrijf Roche Holding. Zij adviseert cliënten over de strategie, procesoptimalisatie en biedt SAP bedrijfsinformatie-oplossingen.

We hebben veel belangstelling voor het kopen van bedrijven die passen bij onze strategische behoeften, “zei Infosys CFO V. Balakrishnan.” Het is niet alleen de verwerving, intern zijn er veel stappen die we zullen nemen om hoogwaardige omzetgroei in de buurt te bereiken toekomst.

In 2008, Infosys geprobeerd om te kopen Britse adviesbureau Axon, maar werd overboden door rivaliserende bedrijf HCL Technologies.

Bangalore-gebaseerde Infosys is van plan om de deal af te ronden tegen het einde van volgende maand. De firma’s jaarlijkse omzetverwachting voor FY2012 zal niet veranderen.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september