Intel Veiligheid teams met VMware, Ericsson, voegt publieke cloud suite voor McAfee

Intel bracht een boot van beveiligingssoftware en data management upgrades voor de jaarlijkse RSA expo in San Francisco deze week.

Veel van deze updates zijn bedoeld om een ​​combinatie van innovatie, alsmede een cultuuromslag binnen de IT-afdelingen, op basis van opmerkingen van Intel Veiligheid senior vice-president Chris Young weerspiegelen.

“Het is moeilijk voor ons om te veranderen als we alleen maar gewoon proberen om de status quo in onze industrie te overleven. We kennen allemaal de statistieken,” gaf Young tijdens het spreken bij keynote dinsdagochtend’s.

Toch is er genoeg ruimte voor optimisme Jonge beklemtoonde het gesprek over IT-beveiliging is opener geworden – zelfs binnen IT zelf.

Jonge erkende dat de oude IT cultuur wilden andere zakelijke afdelingen om zich terug te trekken en laat specialisten hun werk doen.

Nu, IT-beveiliging is op de agenda en wordt besproken vanuit boardrooms naar de Oval Office, Young geponeerd.

We weten dat de gegevens die we hebben, is niet van plan om veel te veranderen. We weten dat we nog veel meer van te maken, “Young voortgezet.” Maar we kunnen veranderen hoe we kijken naar de informatie waarover wij beschikken. We zouden kunnen beginnen anders over te voelen.

De processor reus is een beroep op een aantal belangrijke allianties om zijn eigen IT-beveiliging agenda te bereiken.

Microsoft’s Brad Smith: ‘De weg naar de hel begint bij de achterdeur; Attacks, verstoring, vernietiging top zorgen voor NSA chief, Beveiliging en privacy: New Challenges

Op mobiele, bijvoorbeeld Intel Veiligheid gaat samenwerken met Ericsson aan managed security oplossingen gericht in de richting van telecom operators voor de distributie met de respectieve IT-aanbod.

Voor grotere, overkoepelende IT enterprise regelingen, heeft Intel een nieuw partnerschap met VMware gesmeed voor het automatiseren van beveiliging op software-defined netwerkomgevingen.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Gezamenlijke klanten zullen toegang hebben tot gedistribueerde diensten vanuit VMware NSX netwerk virtualisatie-platform in combinatie met de implementatie en scaling beveiligingslagen gebonden aan de veiligheid van het netwerk platform van Intel dochteronderneming McAfee hebben.

De McAfee portfolio zelf wordt ook getrakteerd op een groot aantal knepen en plooien hier en daar van e-mail management aan geavanceerde detectie bedreiging voor de next-gen firewalls voor een betere gebruikers-ID beveiliging.

Maar de echte toevoeging voor McAfee deze week is de lancering van zijn Public Cloud Server Security Suite, die een kijkje op het beschermen van de gasten op een bepaald netwerk en de werklast met zich meebrachten neemt.

De suite is gebaseerd op automatisering en geïntegreerde communicatie, het delen van informatie over de bedreiging detecties in alle eindpunten knutselen met doel om te reageren op de inkomende aanvallen sneller.

Meer van RSA 2016

McAfee Public Cloud Server Security Suite is nu beschikbaar via Amazon Web Services als een betaalde, directe bedrijf op Amazon Marketplace. Per uur aan zijn abonnees gefactureerd bij actief gebruik van de lijn van de service.

De realiteit is dat we niet doorgaan met hard werken te verwarren met de resultaten, “Young merkte.” De realiteit is dat we zijn weggespeeld in onze industrie. Het goede nieuws is dat het niet het game over voor ons.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer