Microsoft Surface Pro 3: Kan de uitvoering overeen met de boodschap?

“De tablet die uw laptop kan vervangen.”

Lees verder

Een briljante, eigenzinnige, bijna foutloos laptop vervanging; Dunner, lichter, meer flexibel, wat goed (en slecht) met de Surface Pro 3; Je hebt Surface Pro 3 vragen, Ed Bott’s got antwoorden

Microsoft’s Surface Pro 3, een 12-inch tablet die realistisch kan verdubbelen als een laptop, lanceerde dinsdag in New York City en de boodschap lijkt te zijn op doel. Er is een toenemend aantal mensen die graag een convergentie apparaat, omdat de tech-industrie blijft maar met een gewicht van ons met metgezel gadgets.

Inderdaad, er is een veel te graag met de Surface Pro 3 concept. Overwegen

Zet hem op en Microsoft’s boodschap is juist, hoewel de prijs niet kan in de marge voor velen. Maar de grote vraag is hier draait om de uitvoering. Kan Microsoft uit te voeren? Zal de software-gigant uiteindelijk in staat zijn om mensen te verkopen op de Surface Pro convergentie potentieel? En kan Microsoft engineer hardware beter dan haar partners?

Die laatste vraag kan de belangrijkste zijn. Ik wil een convergentie tablet voldoet aan de laptop, maar kan het niet helpen, maar denk dat Lenovo’s Yoga franchise kan beter uit te voeren op het thema. Dell heeft ook een fatsoenlijke spel en kunnen trekken uit de Surface-concept beter met zijn Venue Pro tabletten.

Surface Pro 3: 12-inch 3: 2-scherm, begint bij $ 799, voorbestellingen start 21 mei (hands-on)

FBR analist Daniel Ives opgemerkt

Ondanks het uitrollen van deze Surface refresh (pre-orders starten morgen), blijven we geloven dat Microsoft wordt geconfronteerd met een zware strijd tegen de wil van Samsung en Apple, omdat het bedrijf laat om het spel op de tablet voorzijde is geweest, en de impact Surface is geweest underwhelming tot nu toe. Terwijl Surface Pro 3 verschijnt een indrukwekkend met het komt allemaal neer op de goedkeuring van de klant, die naar onze mening blijft een Kilimanjaro willen worden; uitdaging gezien de hevige concurrentie.

Zet het op en de klok tikt met de Surface franchise. Hier is waarom

Het duurt meestal Microsoft drie pogingen om iets te dicht bij goed te krijgen. Surface Pro is op de derde generatie;. De grootte van het scherm en 2160 x 1440 resolutie geeft de Surface Pro 3 een groter scherm voelen;. Intel i7-chips zal zorgen voor de tablet kan presteren als een laptop.

Panos Panay, corporate vice president van Surface franchise van Microsoft, zei in een blogpost

Ik wil dat je na te denken over de dingen die je doet met uw huidige laptop en tablet, en hoe een enkel apparaat dat is deze dun en licht en deze krachtige kan u helpen meer te doen.

Mensen denken dat enkel apparaat. Het is alleen onduidelijk of Microsoft kan uitvoeren en op de markt goed genoeg om te zetten nadenken in een aankoop.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Mobile Device Policy; Microsoft’s nieuwste mobiele platformen terug te brengen meer business-vriendelijke kenmerken; New Tablet Purchase Checklist; BYOD (Bring Your Own Device) Policy

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet