NAB mulls BYOD, proeven iPads

De National Australia Bank (NAB) is op zoek naar waardoor bring-your-own-device (BYOD) op de werkplek, met proeven van iPads door zijn topmanagers al aan de gang.

Spreken in het Comité voor de economische ontwikkeling van Australië CIO Series evenement in Sydney, executive general manager NAB voor enterprise transformatie, Adam Bennett, zei dat het bedrijf is enthousiast over de uitvoering van BYOD, maar gaf toe dat het daarmee presenteert een aantal grote uitdagingen.

Volgens Bennet, het probleem met BYOD voor veel organisaties over de hele wereld is niet of er is een technologie om het te ondersteunen, maar het beleid dat moet worden in plaats voor een BYOD-programma. Deze problemen zijn onder andere hoe de begroting voor het apparaat upgrades, technische ondersteuning voor persoonlijke apparaten op het bedrijfsnetwerk, en de productiviteit zorgen toe te wijzen.

Uiteindelijk zullen de bedrijven het te omarmen, “zei hij.” De uitdagingen die ermee verbonden zijn veel meer zakelijke en technische aard, maar we zijn op zoek naar [BYOD].

Bennett zei dat het de hulp van Telstra en IBM voor zijn BYOD strategie heeft ingeroepen, en is al trialling het gebruik van Apple iPads met zijn top 200 executives. Speciale software wordt gebruikt om gegevens te duwen op de apparaten waarop vertrouwelijke documenten zijn gecodeerd en is alleen toegankelijk met het juiste wachtwoord.

Mocht het type gebruiker in het verkeerde wachtwoord te vaak, de gegevens op de iPad zal op afstand worden gewist.

“In het geval iemand in gevaar brengt de iPad, zal het de gegevens voor altijd af te branden het apparaat – is er zeer sterke beveiliging hier,” zei Bennett.

NAB is op dit moment drie jaar in zijn 10-jarige IT-transformatie reis naar de back-end infrastructuur en frontend functies reviseren. Hoewel het heeft gesproken over near-field communicatie al geruime tijd, heeft de bank niet uitgeprobeerd het gebruik van NFC mobiele technologie voor betalingen sinds 2007.

Volgens Bennett, zal NAB het maken van een aankondiging op NFC de plannen van de bank volgende maand.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië