NSA datacenter een tikkende tijdbom

Volgens een verhaal in de Wall Street Journal, de Amerikanen hebben weinig zorgen te maken over de nieuwe NSA datacenter, om een ​​eenvoudige reden: het werkt niet.

In een oefening in hoe het niet aan de voltooiing van een groot datacenter project haasten, is de nieuwe faciliteit geplaagd met nog onopgeloste elektrische problemen, die hebben geleid tot de vernietiging van honderdduizenden waarde van apparatuur dollars ‘.

Volgens een artikel in Forbes, een insider gemeld dat de faciliteit werd aangelegd met apparatuur dichtheid dat was buiten de mogelijkheden van de bedrading plant, wat resulteert in de creatie van “kill zones” dat resulteerde in elektrische boog branden die de apparatuur zouden vernietigen een bepaald gebied.

Documenten beoordeeld door de Wall Street Journal toonde aan dat deze ten minste 10 keer was gebeurd sinds de faciliteit werd in opdracht, het meest recent de laatste week van september.

Het wordt gemeld dat de aannemers die verantwoordelijk zijn voor het ontwerp en de bouw van het datacenter niet in staat waren om de oorzaak van het probleem te lokaliseren, zodat de regering in een Corps of Engineers Tiger Team US Army naar de dag te redden. Helaas, het probleem blijkbaar niet opgelost.

De Journal artikel omvat ook een rapport dat werd uitgegeven op het probleem en stelt dat zij wijt de beslissing om Fast Track de bouw van het datacenter en de bypass regelmatige kwaliteitscontrole in ontwerp en de bouw. Volledige werking van de faciliteit zal naar verwachting minstens een jaar worden uitgesteld.

Ik vind het moeilijk te geloven dat vraagstukken van apparatuur dichtheid en de macht waren niet op de top van iemands lijst met bezwaren. Ik kan me niet herinneren ooit te praten met een datacenter infrastructuur persoon of mensen die de bouw van nieuwe faciliteiten die mij niet kon vertellen, tot op de watt, de hoeveelheid stroom die ze kunnen leveren aan elk rek in de faciliteit en hoe precies, dat de macht was verstrekt.

Het leveren van stroom aan de IT-load-apparatuur is een van de fundamentele ontwerp en de bouw problemen wanneer u een datacenter te bouwen, en om elektrische storingen hebben op deze schaal is gewetenloos, niet alleen in een regering project, waar ze lijden onder de “geld van andere mensen” probleem, maar in ieder datacenter ontwerp.

 verhalen

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Justitie Dept zoekt vertraging in de NSA surveillance geval, onder vermelding van gov’t shutdown; NSA slaat metadata op onschuldige internetgebruikers voor een jaar: Rapport; Laat je niet paranoia over de NSA en TPM verzwakken uw veiligheid; NSA: Snowden deed gewoon zijn baan

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren