Oracle Aussie facturering software aan te schaffen

Oracle heeft zijn voornemen om Sydney-gebaseerde eServGlobal Universal Service Platform (USP) technologie te verwerven voor prepaid telecommunicatie billing aangekondigd.

Onder de deal, zal Oracle eServGlobal de veelheid van USP prepaid telecommunicatie-billing software, waaronder ChargingMax, MessageMax, NumberMax, uVOMs, UMS en Sociaal Relationship Manager te verwerven. Oracle is van plan om zijn communicatie billing systeem te fuseren met de gekochte software op een enkele IT-based prepaid billing systeem voor telecommunicatiebedrijven vormen.

“Dit zal onze klanten in staat stellen om de traditionele prepaid voice services te leveren en eenvoudig prepaid hybride en-post-paid plannen met gerichte prijzen, promoties en service bundels die spraak, data en netwerk diensten omvatten introduceren,” Liam Maxwell, Oracle Communication’s vice-president van producten gezegd in een verklaring.

eServGlobal zal blijven werken na de overname van de technologie, maar zal zich nu richten op de ontwikkeling, ondersteuning en aanpassing van mobiele geld diensten, volgens het bedrijf.

De verkoop wordt naar verwachting later dit jaar worden afgerond en is de moeite waard tot $ 113.400.000.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice