Oracle: Endeca om E-Business Suite; 12c algemeen beschikbaar

Oracle op maandag zei dat het toevoegen van E-Business Suite uitbreidingen van haar Endeca zoekfuncties en maakte zijn Database 12c algemeen verkrijgbaar.

Op de E-Business Suite front, Oracle zei dat het toevoegen van Endeca uitbreidingen van operationele gegevens in real-time zoeken met een nieuwe gebruikersinterface die visualisatie en navigatie omvat. Volgens Oracle, het algemene thema is informatie moeilijk te vinden in een conventionele ERP-interface zou zijn oppervlak.

Onder de belangrijke details

Oracle aangeprezen het Endeca extensies als een manier om informatie in ERP-systemen sneller te vinden. Oracle opgemerkt dat ERP-managers hebben een moeilijke tijd het vinden van nuttige informatie in systemen. We kijken uit dat Oracle ook ontworpen deze ERP-systemen die moeilijk te navigeren zonder een business intelligence zijn. Endeca en search worden gezien als betere manieren om gegevens te extraheren zonder andere investeringen.

Afzonderlijk, Oracle dat de databank 12c, die is ontworpen voor cloud infrastructuur, is nu algemeen verkrijgbaar. Oracle kondigde een schare van cloud partnerships vorige week met Salesforce, NetSuite en Microsoft.

Het belangrijkste kenmerk van Oracle Database 12c is dat het ondersteunt multitenancy. Multitenancy is een architectuur die software ondersteunt als een service. Oracle Database 12c zal beschikbaar worden gekloond en besparen op onderhoud taken en kosten.

Meer

Larry Ellison en Marc Benioff: Een wolk bromance voor de leeftijden, Oracle, Salesforce.com CEO’s samenwerken om nieuwe cloud deal te bespreken; Uw nieuwe cloud baas? Uw oude software baas; Oracle’s meesterzet: Boksen, het vergrendelen van Salesforce in

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Endeca zal worden geïntegreerd in de E-Business Suite, zodat informatie in een in-memory data model wordt gezet;. De E-Business Suite zal prestatiemetingen en instant zoekresultaten voorgeschoteld via Endeca;. Endeca wordt vooraf geïntegreerd en vereisen “minimal setup;. Order management, channel inkomsten, inkoop, project management, supply chain, voorraadbeheer cost management, werving modules en andere belangrijke ERP-processen zal worden geïntegreerd met Endeca.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september