Oracle, Google weer te ontmoeten op Android

Oracle CEO Larry Ellison en Google CEO Larry Page bracht een dag in de rechtbank om hamer uit een Android-nederzetting, maar de twee partijen lijken te ver uit elkaar zijn.

Oracle klaagt Google, beweert dat Android inbreuk maakt op Java-patenten.

Volgens Bloomberg News, heeft Oracle en Google niet zo ver in de onderhandelingen daarover gesprekken te krijgen. Toch zullen de twee Larrys in de rechtbank opnieuw in de hoop dat ze kunnen hamer uit een schikking. Een federale magistraat rechter bevolen Oracle en Google aan een andere onderhandeling sessie op woensdag.

Hoe ver zijn de zijkanten? Oracle wil ongeveer US $ 6000000000 voor Java inbreuken door Android. Google denkt dat een $ 100 miljoen regeling is eerlijk.

Beide zijden zijn dromen.

Het plan van de rechtbank is duidelijk: Dwing de twee Larrys te zien zijn in de rechtbank tot ze af te wikkelen. Gesprekken over een regeling kan worden voortgezet tot en met 30 september. Als Oracle en Google niet te regelen, is er een proef op de tap voor 30 oktober.

Via de website van US

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië