Pandigital onthult Personal Photo Scanner / Converter

Pandigital heeft een andere digitale foto scanner te delen. De Personal fotoscanner / Converter is draagbaar en heeft geen computer nodig bij het digitaliseren afdrukken van beelden.

Het enige wat een gebruiker moet doen is de stekker in de scanner, plaatst u de foto, en druk op scan. Compatibel met zowel Mac als PC-systemen via mini-USB, kan de 13,79-ounce Pandigital apparaat iets van een zakformaat snapshot te lezen aan de standaard 8 ½ x 11 inch document scannen bij een 600 dpi optische.

Een SD-kaart is opgenomen in het vak dat u bestanden rechtstreeks kan schrijven, maar MS, MS Pro, MMS, en XD-kaarten zijn compatibel ook.

Pandigital Persoonlijke fotoscanner / Converter is niet de goedkoopste foto accessoire wordt geprijsd op $ 149,99. Maar als je van plan bent om een ​​heleboel foto’s afdrukken te scannen, kan het betalen voor zichzelf na verloop van tijd.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro