Pathis website kijkt naar cloud datacenter groei

Veranderende vraag van de markt heeft de manier waarop datacenters worden gebouwd en ontworpen veranderd vandaag, met cloud computing biedt nieuwe mogelijkheden voor groei.

In een interview met de website Azië, Pathis website CTO Wilfred Kwan legde uit dat de verspreiding van het internet en de manier waarop mensen nu consumeren online content sterke focus op het energieverbruik in datacenters hebben gezet.

“Deze dagen, moeten we meer stroom te leveren aan elke kast dan voorheen,” legde hij uit, en merkt dat de eisen van de klant zijn verdubbeld of verdrievoudigd het bedrag van kilowatt die nodig is om de macht van elke server rack vandaag, in vergelijking met vier tot vijf jaar geleden.

Deze honger naar macht is ook gereden op de noodzaak om “zeer gebruiksvriendelijk” van een elektriciteitscentrale perspectief, die nodig is niet alleen respect voor het milieu, maar ook van essentieel belang om een ​​betere zakelijke efficiëntie te bereiken, zei Kwan.

Als Pathis website is in staat om data centers die energie-efficiënt zijn op te bouwen, kan het op te slaan op de macht en verlaging van de energierekening, voegde hij eraan toe. De telecommunicatie-dienstverlener exploiteert momenteel 29 datacenters in 11 landen, waaronder Singapore en China.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Singapore en Hong Kong, het bedrijf heeft momenteel meer dan 1.200 medewerkers in 28 kantoren in 13 landen, die India, Maleisië, de Filippijnen en de Verenigde Staten op te nemen. Haar klantenkring omvat meer dan 40 procent van de Fortune 500 bedrijven.

Volgens Kwan, snelheid en flexibiliteit blijven de belangrijkste eisen die klanten nog steeds de vraag van datacenters vandaag. “Zij willen ervoor zorgen dat het ontwerp van het datacenter is zeer veerkrachtig en fysiek beveiligd alsook van het netwerk perspectief”, zei hij, eraan toevoegend dat ze willen dat hun datacenter providers beschikbaar zijn wanneer dat nodig is.

“Vandaag de dag, ze willen ook je pro-actief te zijn. Ze willen iemand die echt is het kijken naar de ruimte voor hen en dat noemt u wanneer er een probleem opduikt in plaats van hen te bellen u voor het eerst,” merkte hij op.

Pathis website is ook beefing zijn netwerk infrastructuur om de booming cloud markt aan te boren. Voortbordurend op de mogelijkheden, Kwan legde uit dat de meeste consumenten vandaag de dag toegang tot content en services via een scherm dat waarschijnlijk is aangesloten op het internet. “Een groot deel van de aanvragen worden geduwd naar de cloud … en wat er gebeurt in de onderneming ruimte als goed,” zei hij. Apps die voorheen niet betaalbaar voor het MKB (midden- en kleinbedrijf) waren zijn nu toegankelijk via cloud-diensten, voegde hij eraan toe.

En voor cloud computing om succesvol te zijn, het internet moet toegankelijk zijn op een snelle manier te zijn en het moet alomtegenwoordig zijn, zei hij. “De enige die in staat spelers te bepalen dat zijn datacenters”, vermoedde hij.

Singapore e-gov diensten ontbreekt nog steeds de integratie

Training is de remedie om Singapore falende iN2015 job doelen

Intelligent Singapore, Singapore e-gov diensten ontbreekt nog steeds integratie, intelligente Singapore, Training is de remedie om Singapore falende iN2015 job doelen; Intelligent Singapore, Infrastructuur, connectiviteit houden S’pore vooruit in Aziatische hub ras, Intelligent Singapore, Singapore in 2013: Startups glinsteren, maar breedband moet boost

Infrastructuur, connectiviteit houden S’pore vooruit in Aziatische hub-race

Singapore in 2013: Startups glinsteren, maar breedband moet boost