Veel mobiele gebruikers zijn ongerust over smartphone security (survey)

Dataverbruik onder mobiele apparaat eigenaren is ongetwijfeld toenemen, vooral omdat meer consumenten beginnen te pikken smartphones en tablets. Toch is er een groot verschil tussen de hoeveelheid gegevens die worden gebruikt en hoe veilig mobiele gebruikers voelen over de uitwisseling van deze informatie, volgens Oracle Communications.

47 procent van de mobiele klanten hun data gebruik toegenomen in de afgelopen 12 maanden. 32 procent van de gebruikers zijn van mening de opgeslagen of verzonden via hun mobiele telefoon informatie veilig is;. 16 procent van de mobiele klanten hebben een tablet-computer aangeschaft, terwijl een andere 41 % van plan om een ​​in de komende 12 maanden te kopen.

Het onderzoek, “Opportunity Calling: De toekomst van mobiele communicatie – Take Two,” is gebaseerd op de antwoorden van meer dan 3.000 gsm-gebruikers over de hele wereld, de behandeling van hun perceptie van mobiele telefoons, interesse in nieuwe technologieën, en de verwachtingen voor de volgende golf van mobiele communicatie.

Laten we eens kijken naar een aantal eerste hoogtepunten uit het onderzoek, door de nummers

Voortbordurend op, een van de redenen waarom de gegevens gebruik wordt steeds meer in het bijzonder is de goedkeuring van smartphones. Maar dat komt omdat als smartphone-technologie beter wordt, wordt voortgezet tot veel andere compacte gadgets zoals digitale camera’s en draagbare muziekspelers te vervangen.

Dus, als het ene apparaat is te allen tijde beschikbaar, zoals de smartphone is voor de meeste eigenaren, dan is de gewoonte van slechts grijpen de telefoon voor willekeurige taken die af zou zijn gebracht voor een computer later snel toe.

Maar die kloof tussen de gebruikers die geloven dat hun informatie op mobiele apparaten veilig is ten opzichte van degenen die niet konden worden alarmerend voor mobiele fabrikanten en bedrijven die zich op mobiele producten en het ontwikkelen van apps voor hen.

In het bijzonder, 68% van de respondenten antwoordde: “onzeker” of flat out ‘nee’ op de vraag of ze dachten dat de opgeslagen of verzonden op mobiele telefoons informatie veilig is.

Mobiel betalen is een gebied dat schijnt te alarmerend aantal mobiele gebruikers. Oracle meldt dat “terwijl de klanten worden steeds meer vertrouwd met apps en andere mobiele toegang tot functies, ze nog steeds uiten zorgen over informatiebeveiliging.”

Tot nu toe slechts 21 procent van de respondenten zei dat ze zouden “zeer comfortabel” het maken van een aankoop, met een mobiele telefoon in plaats van het gebruik van contant geld of credit card.

. Oracle tegen Google proefdatum geduwd tot en met 2012; Oracle RightNow koopt voor $ 1500000000, streeft torentjes op Salesforce.com, Oracle koopt Endeca, maakt een ongestructureerde data statement; Benioff rehashes dezelfde oude sociale ondernemingen argument, Microsoft en Oracle uit elkaar dan multitenancy in de cloud

Toch worden de betalingen en soortgelijke functies van mobiele technologie aangenomen, is nog in de kinderschoenen, dus deze cijfers drastisch kunnen veranderen in de komende jaren. Maar toch, het is nog steeds iets dat bedrijven die op deze consumenten nodig hebben om in gedachten te houden.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september