Google onthult gratis Classroom tool voor opvoeders

Google heeft gelanceerd Classroom, een hulpmiddel voor leerkrachten die tot doel heeft om het te gebruiken in de klas en online communicatie gestroomlijnd en vereenvoudigd.

De klas-tool integreert Google Drive, Docs en Gmail om leraren aan te moedigen om de diensten te gebruiken voor het toewijzen van en het verzamelen van het werk online, maar ook gemakkelijk te communiceren met studenten in en buiten het klaslokaal. In aanvulling op het werk elektronisch te verzamelen, Google School kunnen docenten om te zien wie en heeft niet voltooide werk, maak aankondigingen, en het gebruik van een aparte schijf mappen voor elke opdracht en voor elke leerling. De studenten zijn in staat om te posten om een ​​”stoom” van de inhoud en posten om te communiceren met en klasgenoten te helpen.

Een oneerbiedige gids voor het gebruik van technologie in je klas.

De tech reus Classroom product manager Zach Yeskel kondigde de dienst in een blog post, en drong erop aan dat student privacy zal worden aanvaard. De gratis dienst, op dezelfde manier als Microsoft’s onlangs gelanceerde, Bing in de Klas, “zal ad-vrij zijn en zal geen gebruik maken van content of student gegevens voor marketingdoeleinden Daarnaast heeft de dienst kost niets voor scholen om te gebruiken..

Classroom zullen worden aangeboden binnen het Google Apps for Education suite, en biedt toegang tot standaard diensten, waaronder e-mail, agenda’s, planning en document creatie.

Yeskel commentaar

Als een voormalige middelbare school leraar wiskunde, ik weet maar al te goed dat docenten besteden een hoop kostbare tijd anders dan lesgeven om dingen te doen – vroeg wakker worden in rang quizzen, ophalen en wegbrengen stapels papier opdrachten, en vechten kopieermachine papier vastloopt. Maar met de huidige technologie is het niet zo te zijn.

Veel docenten en hoogleraren hebben manieren om technologie te gebruiken om een ​​betere opvoeders te zijn en te voorkomen dat drukke werkzaamheden gevonden. We hebben het afgelopen jaar nauw samengewerkt met vele opvoeders om de systemen die zij gebruiken om hun workloads eenvoudiger te begrijpen, zodat ze weer aan te doen wat ze liefde – onderwijs.

Na het werken met meer dan een dozijn pilot-scholen en universiteiten, is Google nu dat leerkrachten toe te passen voor een preview van Classroom, en zal binnenkort onderwijsprofessionals uit te nodigen om uit te proberen het volledige systeem. De tech reus verwacht Classroom om de massa’s vrij te geven in september.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

? Artificial Intelligence, Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer