Google voegt mens en ratings in Android app review proces

Google heeft geopenbaard dat het begon met behulp van een team van de app reviewers aan de ontwikkelaar beleid af te dwingen een paar maanden geleden, in een poging om apps te vangen in strijd is met haar beleid eerder.

Ondanks de verandering, Google zei dat er is “geen merkbare verandering” voor ontwikkelaars geweest.

“Wij waarderen de snelle innovatie en iteratie die uniek is voor Google Play, en zal blijven om ontwikkelaars te helpen krijgen hun producten op de markt binnen een paar uur na de indiening, in plaats van dagen of weken,” aldus het bedrijf in een blogpost.

(Google)

Beginnend op dinsdag, Google zei dat het zal een op leeftijd gebaseerde rating systeem binnen zijn Play winkel, die zal verschijnen voor de consument in de komende weken te introduceren. De ratings zal officiële rating labels voor gebieden zoals Australië en Noord-Amerika, indien beschikbaar, en anders zal tonen een ‘generieke leeftijd gebaseerde “rating.

App-ontwikkelaars zullen moeten aanmelden bij hun Play developer console een ratings vragenlijst voor elk van hun bestaande apps te voltooien, anders is Google zei dat de apps zal “zonder rating” te zijn en risico’s worden geblokkeerd in bepaalde gebieden of voor specifieke gebruikers.

Vanaf mei zullen alle nieuwe apps en updates nodig hebben om een ​​ingevulde vragenlijst hebben om op Android officiële app store te worden gepubliceerd.

In de afgelopen dagen, heeft Google Android 5.1 Lollipop, die een oplossing voor een ernstige geheugenlek nummer bevat uitgebracht. Echter, vanwege de aard van de afgifteprocessen Android waarbij handset fabrikanten dragers worden gebruikers die voor een lange wachttijd voordat deze in de apparaten weergegeven.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test