Google zo neer op 3D geprint pasta

Google’s voordelen voor het personeel staan ​​bekend in de IT-industrie, en samen met de scooters, vrije tijd voor persoonlijke projecten, dia’s en game machines, medewerkers van de zoekgigant hebben al genieten van iets anders – 3D geprint pasta.

Bernard Faucher, een beheerder en de tentoonstelling chef-kok op het hoofdkantoor van Google in Mountain View, Californië, zegt dat samen met de high-tech VitaMix blenders en water circulatiepompen hij gebruikt, hij houdt ervan om te spelen met 3D-printers, zodat hij kan “echt creatief” met het eten serveert hij Google-medewerkers.

3D-printers maken het mogelijk om ‘print’ 3D-objecten door achtereenvolgens gelaagdheid druppels vloeistof, die uitharden. De technologie is veelzijdig en potentiële “inkten kan variëren van kunststof suikers en, in dit geval deegwaren.

In een interview geplaatst door Dance New England, waar de Faucher werkt ook, de chef-kok wijst erop dat hij gebruik maakt van een 3D-printer bij Google aan de pasta af te drukken, zodat “mijn eten heeft een zeer duidelijke en aanpasbare vorm.” Kijken vanaf 02:30 minuten in de video hieronder om meer te horen.

Op het moment van schrijven, had Google niet gereageerd op een verzoek van de website voor meer informatie over de technologie. Of op zijn menu.

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving