Google’s mobiele vriendelijke algoritme verandering aan dek: De zaak voor de terugslag

Google volgende week zal de uitrol van wat zou kunnen zijn een van de grootste algoritme veranderingen in de jaren omdat het gebruik maakt van een site “mobile vriendelijkheid” als een ranking-signaal. Het probleem: 67 procent van de Fortune 100-bedrijven zijn niet mobiel vriendelijk, volgens onderzoeksbureau SumAll.

Een ander probleem: Deze bedrijven zijn waarschijnlijk te zien hun verkeer neem een ​​hit vanaf 21 april.

En een ander probleem: Als de grote bedrijven met echte budgetten zijn niet bereid gegeven Google’s 7 weken durende heads up denk maar hoe niet-conforme kleine en middelgrote bedrijven zullen zijn. In beide gevallen is Google’s mobiele vriendelijke site screener het krijgen van een training.

De grote vraag is of dit algoritme verandering blijkt een probleem voor Google, die dramatisch de zoekresultaten zal veranderen.

Op het eerste gezicht, het algoritme van Google verandering, genaamd mobilegeddon door sommige mensen en schetste aan het einde van februari, is heel rationeel. Mobiel verkeer is gestegen voor de meeste site en veel sites zijn niet afgestemd op het kleine scherm. Ondertussen, Google niet de klikken — of ad tarieven te krijgen — op de mobiele dat het doet op het bureaublad.

Gezien meer verkeer mobiel is, is het logisch dat de zoekresultaten het kleine scherm zou bevoordelen.

Hier is de catch: Als je leest tussen de regels hier, Google heeft ongeveer drie redenen om zijn mobiele vriendelijke algoritme verandering te maken.

Deze redenen maken prima business sense, maar er zijn risico’s. Als de meeste bedrijven zijn nog niet klaar om mobiel te zijn vriendelijke Google’s resultaten zullen niet zo zinvol is voor de gebruiker. Misschien is de content van mobiele vriendelijke sites is gewoon niet op gelijke voet met wat je van een bedrijf dat nog niet is nagekomen zou krijgen.

Wat is om een ​​bedrijf te gemeden door Google uit te werken Yahoo of Bing voor zoeken te houden? Wat is er met dat bedrijf dat zes maanden kan duren voordat een mobiel responsive design van het verplaatsen van hun advertentie-uitgaven op Facebook hebben te houden?

zie ook: als Europa bengelt $ 6 miljard boete, Google zegt dat het krijgen van geslacht in het winkelcentrum | drie klachten EU met Android: Wat u moet weten | Europa naaktslakken Google met antitrust kosten en opent Android probe

Consumenten zijn niet van plan om het verschil per se te kennen, maar het algoritme van Google verandering is waarschijnlijk een veel grote klanten die toevallig worden wensen voor een alternatief gezien de macht van de zoekgigant als poortwachter ergeren.

Ik zou zeggen dat Google’s vermogen om het gedrag van gebruikers te verschuiven is beperkt met de mobiele-vriendelijke algoritme verandering. Waarom? Gedrag op een klein scherm is meer over het scannen dan harde kern onderzoek. U vindt wat u nodig hebt en te gaan. Google is het onwaarschijnlijk dat het rendement op de mobiele dat het doet op het bureaublad, ongeacht wat het doet met zijn zoekresultaten te zien.

En gezien het feit dat advertenties fonds alles bij Google — robot experimenten, hardware inspanningen en een schare van nieuwe bedrijven — dit algoritme verandering kon wat terugslag hebben.

Hoe dan ook moet de mobilegeddon algoritme verandering interessant om naar te kijken. Hoewel Google een industrie kan bewegen, kan dit laatste algoritme swap risico’s voor het bedrijf te markeren.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen