Hoe honeypot tech trucs hackers in jagen hun eigen staart

Shlomo Touboul, center, Eric Schmidt, tweede straat rechts, en Ofer Israëlische, rechts, snijd de taart vieren de officiële lancering van Illusive in juni;. Illusive Networks

Hackers kunnen proberen om een ​​enge men bezig-in-control persona te bevorderen, maar in werkelijkheid zijn ze zo onnozel als kleine kinderen. Geef ze een activiteit om hun aandacht af te leiden, en het zal hen bezig te houden voor uren.

“We hebben geprobeerd vele manieren om hackers uit van de netwerken te houden, en ze zijn slim genoeg om een ​​manier om alle muren zetten we vinden,” Shlomo Touboul, CEO van de Israëlische firma cybersecurity Illusive Networks, gezegd.

“Onze aanpak is om ze uit de buurt van belangrijke data te houden, hen te voorzien van een set van valse gegevens die zij kunnen proberen en inbreken in, waardoor ze denken dat ze er vandoor met iets, terwijl ze in werkelijkheid zijn achtervolgen hun staarten. ”

Van firewalls, antivirus en zandbakken, er zijn vele manieren om computersystemen te beschermen tegen hackers. Maar de statistieken blijven om aan te tonen, hackers nog steeds de overhand. Met de high-profile hacks in de IRS, Sony, Target en vele anderen, is de ‘nieuwe en verbeterde’ cyber-technologie ter bescherming van niet lijken te zijn tot aan de baan.

Denemarken wordt het laatste land om zijn inlichtingendiensten schenken met de macht om aanvallende cyberaanvallen te lanceren.

Eigenlijk, het is echt niet de schuld van de technologie. Zolang de werknemers niet de regels voor niet openen van ongeautoriseerde bijlagen of klikken op malafide links te volgen, weinig gedaan kan worden om hackers uit bedrijfsnetwerken te houden. En die phishing-aanvallen worden steeds geavanceerder de hele tijd.

Gezien de omvang en het bereik van de mogelijkheden en hun groeiende social-technische vaardigheden hackers ‘, in een poging om gegevens te beschermen is een verloren stelling. Een nieuwe aanpak is nodig, volgens Toubul.

Hij beschrijft Illusive als een “soort van een honeypot, maar veel geavanceerder”. Het bedrijf creëert een universum van valse gegevens punten die echt lijken, maar eigenlijk nergens toe leiden.

“Hackers toegang tot bestanden met beveiligingslekken die we laten liggen rond op een server -. Maar niet waardoor het te gemakkelijk voor hen, om niet om het spel weg te geven”

Hackers de informatie in de geplant bestanden vervolgens op gegevens die hen in staat stelt om hun doelstellingen, zoals een mailserver of financiële databank te krijgen verzamelen. Behalve dat de gegevens die ze vinden is geplant door Illusive ook, voegde hij eraan toe.

Zo Toubul zei hackers spinnen hun wielen eindeloos in hun eigen kleine speeltuin, waardoor bedrijven alleen aan de slag met hun werk.

In zekere zin zijn we het draaien van de tabellen op hackers, “zei Touboul.” Hun macht is in hun vermogen om stiekem in systemen en gegevens te stelen ongemerkt. Maar onze macht is in hen te voorzien van informatie die ze niet kunnen weten van tevoren is nep.

Het is een slimme aanpak van een groeiend probleem, en investeerders – evenals een aantal grote zakelijke klanten – zijn aan boord.

In minder dan zes maanden, heeft Illusive in $ 22m genomen in de financiering, met een zaad round in juni onder leiding van Team8, die wordt ondersteund door medeoprichter van Google Eric Schmidt, en een tweede ronde in oktober onder leiding van New Enterprise Associates (NEA) , één van ‘s werelds grootste en meest actieve venture capital bedrijven.

De top bedreigingen voor de veiligheid van 2016; GCHQ zegt markt niet omgaan met beleg van ‘chronische’ cyberdreigingen; Islamitische Staat van plan dodelijke cyberaanvallen, zegt Groot-Brittannië – maar hoe reëel is de dreiging?

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Die actief zijn in stealth mode voor ongeveer een jaar voordat onthullen haar product in juni, werd het bedrijf geselecteerd voor de lijst Gartner’s van Cool Vendors voor 2015.

Volgens Schmidt, Illusive’s technologie is een spel-veranderende aanpak van cybersecurity.

Het bedrijfsleven staat onder cyber belegering, met cyberaanvallen domineren koppen, “zei Schmidt.” Het is cruciaal dat we ondersteunen innovatieve startups het ontwikkelen van creatieve en ontwrichtend oplossingen voor deze bedreigingen. Illusive Networks is een perfect voorbeeld van het soort ‘out of the box’ te denken die nodig zijn om de groeiende dreiging van gerichte aanvallen uit te dagen.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

cybersecurity

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond