HP’s TouchPad: Geen prijs, geen deal en geen interesse

Hewlett-Packard’s onthulling van het touchpad was opmerkelijk en veel mensen dachten dat het bedrijf terug in de tablet spel.

Inderdaad, HP’s WebOS keek vloeistof en de TouchPad had een beetje elegantie aan het. Voor een paar minuten is er, ik wilde eigenlijk een en deed dat anderen.

Ook

Er is slechts één groot probleem: Prijs. HP’s TouchPad komt deze zomer na een schare van Android-tablets op de markt en Apple’s iPad 2 beschikbaar zal zijn. Dat is de reden waarom HP werd preannouncing producten maanden van tevoren — het wilde dat je weet het had een leuke tablet. Al deze bewegende delen zijn prima, maar het weglaten van een prijs — of zelfs een reeks — pijn doet deze onthulling.

Zoals we allemaal weten, de prijs zaken. Als HP’s TouchPad prijs zou overeenkomen met de $ 499 benchmark Apple rust ingesteld verzekerd zou het bedrijf ons vertellen. Prijs is alles. Als Motorola’s Xoom wordt het inchecken bij een gerucht $ 800 we meteen weten dat het zal moeilijk zijn om te concurreren met de iPad. HP moet minstens match iPad prijzen met betere eigenschappen.

Prijs is zo’n big deal omdat HP heeft geen invloed op de tablet markt. HP kan niet echt bevriezen de markt, zoals Apple op woensdag deed. In veel opzichten, heeft HP’s TouchPad onthulling Palm geschreven over het. Kondigen een product ruim van tevoren van het vermogen, bieden incrementele updates en wanneer het lanceert officieel u bidden dat het apparaat is nog steeds relevant. Klinkt bekend? Het is dezelfde playbook Palm gebruikt voordat het de Pre gelanceerd.

Kijkend naar de voors en tegens van het touchpad is het duidelijk prijs is de tiebreak. Hier is het grootboek

Pros

Cons

Bottom line: De tiebreak is de prijs. U kunt een beslissing over het touchpad niet maken zonder het te weten een prijsklasse. HP’s TouchPad is een leuke afleiding, maar weinig anders zonder te praten dollars.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

HP’s TouchPad tablet, smartphones zet WebOS terug in het spel; HP krijgt ambtenaar met 9,7-inch TouchPad webOS 3.0 tablet; Gallery: HP’s 9,7-inch TouchPad tablet; Met WebOS op weg naar PC portfolio van HP, wat gebeurt er met Windows, 90 seconden HP’s touchPad en WebOS, WebOS zou een Contender; Hey, HP! Toon ons je apps!

De interface ziet er gelikt;. HP lijkt te hebben opgelost het toetsenbord probleem voor mensen die moeten content te creëren;. De specs van de TouchPad klinken veelbelovend.

Het touchpad is nog maanden weg;. Het is onduidelijk of de ontwikkelaars zal line-up om apps te maken;. Er is volop TouchPad alternatieven beschikbaar zijn en het is twijfelachtig consument zal wachten.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s