HTC Nexus ophoudt 9 tablet productie

HTC is gestopt met de productie van de Nexus 9 tablet is uitgebracht in oktober 2014, nadat de tablet werd getrokken uit de Google Play Store in april.

De Taiwanese apparatenmaker bevestigd zuster-site Deze website die de productie van de tablet niet wordt beperkt als gevolg van de vraag redenen. Integendeel, HTC heeft de productie run van de 8,9-inch Android-tablet afgerond.

: Google Nexus 9 beoordeling: Een goede, maar niet geweldig, Android 5.0 tablet

HTC heeft niet de naam van een voorganger van de $ 399 Nexus 9, die niet in geslaagd om stoom te krijgen over de $ 199 Nexus 7 tablet van ASUS. Sommige modellen van de Nexus 9 zijn nog steeds beschikbaar voor aankoop op de website van HTC’s, want het is waarschijnlijk clearing voorraad.

De Pixel C heeft de Nexus 9 als het vlaggenschip tablet op de Google Play Store, beschikbaar voor $ 499 met een 10,2-inch display vervangen. Het wordt gezien als een meer in staat is, hybride tablet om te concurreren tegen de iPad Pro en Microsoft Surface.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test