IBM analytics helpen kleine dierentuin, museum betrekken bezoekers

Een kleine dierentuin in de staat Washington en de geschiedenis centrum in Colorado worden met behulp van IBM Big Data analytics oplossingen voor gedetailleerde informatie over kaartverkoop, een tentoonstellingsruimte voorkeuren en merchandise verkoop te analyseren. Hun doel: een betere greep op de patronen die kunnen helpen bij het verbeteren marketing en resource management te krijgen.

In beide gevallen werd de technologie geïntegreerd en ingezet door IBM business partner BrightStar Partners (dat deel uitmaakt van distributeur Avnet divisie).

(Disclosure:. Ik ben betrokken geweest bij de IBM enterprise customer analytics team op verschillende educatieve seminars in de afgelopen vier maanden de case studies Ik schrijf over vandaag hebben niets te maken met mijn werk voor die ploeg, wat inhoudt matigende een Web seminar serie.)

Het eerste systeem, voor de Point Defiance Zoo & Aquarium in Tacoma, heeft al geleid tot een dramatische toename van online kaartverkoop. De 29-acre dierentuin, die ongeveer 80 mensen full-time in dienst heeft, trekt meer dan 600.000 bezoekers op jaarbasis. De analyse technologie wordt gebruikt voor het bewaken en gegevens verzameld op bezoekers tentoonstellingen en speciale evenementensites, en sociale kanalen zoals bij evalueren. Die informatie wordt gebruikt om eenvoudiger en meer gerichte marketing campagnes te maken. Tot nu toe, de dierentuin cijfers dit heeft bijgedragen aan het verbeteren van online ticketverkoop met maar liefst 700 procent.

Die inzichten zijn beschikbaar voor dierentuin werknemers door middel van iPads, die kan worden gebruikt om de financiële informatie, het bijwonen van statistieken en retail informatie te bekijken. In een voorbeeld van hoe deze informatie wordt gebruikt, werd een recente vernieuwing promotie per e-mail aan de leden met het lidmaatschap te verlopen. Er was een 6 procent buy-in, in vergelijking met de 3 procent buy-in die normaal afkomstig is van de verlenging campagnes verstuurd via post, volgens de informatie gedeeld door IBM.

De dierentuin is van plan om te verhuizen naar mobile ticketing in de toekomst, waardoor de bezoekers van hun smartphones te gebruiken om “check in” op specifieke tentoonstellingen. Dit zal helpen het personeel een betere greep op populariteit, maar ook hoe lang mensen blijven op bepaalde plaatsen, aldus IBM.

Het tweede systeem is voor de Geschiedenis van Colorado Center in Denver, het is gekoppeld aan de uitrol van nieuwe point-of-sale (POS) technologie.

Voorheen het museum kon alleen zeer hoog niveau informatiespoor, zoals het aantal verkochte in een bepaald tijdsbestek kaarten. De nieuwe software is echter in staat is geweest om dieper te graven: bijvoorbeeld, nu het centrum weet dat 40 procent van de kaartverkoop zijn meestal gemaakt voor gezinnen, dat is eigenlijk vrij ongebruikelijk voor een museum van dit type.

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Het nieuwe systeem biedt een centraal overzicht van de gegevens patronen in ticketing, de winkel en levensmiddelenbedrijven. Het is ook in lijn met museum gerelateerde Twitter en Facebook activiteit.

We vroegen ons af, waarom is dit instituut belangrijk “, zegt Kathryn Heuvel, COO van de Geschiedenis van Colorado, in een verklaring over de nieuwe oplossing.” En we realiseerden History Colorado kan helpen de bezoekers de in het kader van het verleden te begrijpen en om het besluit op de hoogte -het maken voor de toekomst. We hebben een unieke rol te spelen in het opbouwen van een betere Colorado, om te doen wat we moeten doen om mensen in de deur te krijgen. Dat is wat IBM helpt ons om te doen.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen