IBM opent Watson competentiecentrum in Victoria

De Australische IBM Watson Centre of Competency wordt vandaag officieel gelanceerd worden in Victoria, door de Victoriaanse premier, Daniel Andrews, en de minister van Volksgezondheid, Jill Hennessy.

Vice President en Lab directeur, IBM Research Australië en CTO IBM Australië en Nieuw-Zeeland, Joanna Batstone, zei dat het nieuwe centrum zal toestaan ​​dat lokale organisaties om samen te werken met IBM experts, en om te begrijpen hoe het vermogen Watson’s om te denken en te leren kan worden toegepast op reële wereld oplossingen.

“Natuurlijk, als onderzoeker mezelf, ik heb op het standpunt dat het onderzoek is van vitaal belang, maar het is net zo belangrijk voor de ontwikkeling van onderzoek en om ideeën uit de labo’s om te zetten in oplossingen die kunnen worden genomen om zeer effectief de markt,” zei ze.

Uitvinding geleverd in een partnership drives innovatie.

Batstone zei dat de wereld heeft een grote nieuwe mogelijkheid in cognitieve systemen zoals die vernoemd naar de oprichter van IBM.

We kunnen letterlijk bouwen in elke digitale applicatie, product of systeem een ​​vorm van cognitie. Een soort denkvermogen, “zei ze.” Dit zal fundamenteel bedrijven, professionals en industrieën veranderen, systemen die leren zullen bedrijven die leren mogelijk maken.

Het is niet de eerste implementatie Watson heeft in Australië, het is momenteel achter de online student betrokkenheid adviseur bij Deakin University in Victoria. Batstone zei dit studieadviseur applicatie levert onmiddellijke online toegang via het web en mobiele apparaten voor de universiteit 50.000 studenten.

Watson heeft duizenden pagina’s van ongestructureerde gegevens Deakin’s geconsumeerd, “zei ze.” Samen werken, zal Watson de meest eenvoudige antwoorden te leveren, op maat gesneden, gepersonaliseerde antwoorden voor studenten.

Watson wordt ook gebruikt in de Australische mijnbouw als een adviesdienst op Woodside. ingenieurs De Australische olie- en gasbedrijf van zijn opleiding Watson voorspellende data wetenschap gebruiken om meer dan 30 jaar van de collectieve gegevens benutten.

Geleverd via de cloud, de cognitieve adviesdienst – nagesynchroniseerde Lesson Learned – schaalt de kennis van ingenieurs, waarvan IBM zei maakt inzichten en informatie snel toegankelijk voor een brede groep.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

Volgens Batstone, zal Lesson Learned Woodside engineering teams in staat te stellen complexe vragen in natuurlijke taal vragen.

Australische Department of Immigration and Border Protection kondigde ook aan dat het zou worden met behulp van Watson om te profiteren van verdere bronnen van relevante informatie, in de verwachting in staat zijn om verdere waarnemingen van ongestructureerde gegevensbronnen zoals news feeds en de overheid rapporten te maken.

IP Australië speelde met de technologie voor 12 weken, de sluiting in juni, zoeken naar mogelijkheden om haar online dienstenaanbod te verbeteren verkennen, en in oktober vorig jaar, ANZ Bank onthulde haar Watson Engagement Advisor Tool, die aan boord werd gebracht om te helpen de bank te observeren inzichten klant helpen haar financieel advies team leveren een verbeterde advies proces.

Batstone zei Watson heeft een lange weg afgelegd sinds het verscheen op de spelshow Jeopardy in 2011.

“Natuurlijke taal Q & A is slechts één van de 28 Watson diensten die vandaag beschikbaar zijn,” zei ze.

Watson’s cognitieve computing-platform wordt ook gebruikt om huidkanker te pakken.

De Australische regering Cancer Australië voorspelt 12.960 nieuwe gevallen van melanoom wordt gediagnosticeerd in 2015, het projecteren van het aantal sterfgevallen als gevolg van melanoom alleen te bereiken 1675 tegen het einde van het jaar.

Werken met het Memorial Sloan Kettering Cancer Center (MSKCC) in New York, zijn we een diagnostisch systeem om de vroegtijdige opsporing van melanoom in staat het ontwikkelen, “zei Batstone.” Op dit moment melanoom diagnostische nauwkeurigheid varieert sterk in artsen, instellingen en de beschikbaarheid van deskundigheid; diagnostische nauwkeurigheid is rond de 75-84 procent.

Batstone zei dat als huidkanker goed voor bijna 80 procent van alle nieuw gediagnosticeerde kankers in Australië, dit is goed nieuws omdat het zal leiden tot meer diagnostische nauwkeurigheid.

Onze onderzoekers hebben les Watson te zien. Om tienduizenden foto’s van melanoom foto’s te bekijken, in feite, Watson heeft nu de ogen “, zei ze, toe te voegen,” de ogen van veel, veel meer beelden dan een menselijke radioloog of dermatoloog ooit zou proces.

Watson is momenteel in residentie bij het MSKCC, waar een team van artsen en analisten zijn opleiding Watson naar een instrument dat kan helpen bij medische professionals kiezen voor de beste behandeling plannen voor de individuele patiënt kanker te ontwikkelen.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs