imbX 2008: WiMax, IPTV om grotere tonen maken

SINGAPORE – Azië’s grootste Infocomm technologie toon, de Infocomm Media Business Exchange (imbX) is terug voor zijn jaarlijkse run, dit jaar belooft voor de presentatie van meer snijden mobiliteit en convergentie edge technologie.

De vier-daagse evenement begint 17 juni en zal vier conferenties brengen onder de imbX de overkoepelende merk:. CommunicAsia, BroadcastAsia, EnterpriseIT en InteractiveDME.

Volgens een woordvoerder van de organisator show, Singapore Exhibition Services (SES), zal de tentoonstelling en conferenties bezetten acht zalen van het Singapore Expo om een ​​gecombineerde ruimte stretching 69.000 vierkante meter (m²) te vullen. Dit is echter kleiner dan de tentoonstelling van vorig jaar, die 72.000 vierkante meter gevuld.

Sommige 2.300 exposanten op de show, 80 procent van die in het buitenland gebaseerd verwacht. SES zei dat het verwacht 68.000 bezoekers, waarvan de helft aan te trekken van die van buiten Singapore kusten.

Volgens de organisator, dit jaar WiMax en IPTV exposant clusters zijn groter in vergelijking met vorig jaar.

De SES woordvoerder zei in een e-mail interview: “Er is een groter gevoel van convergentie [at imbX dit jaar] dan enig ander jaar, zoals Internet Protocol (IP) kijkt naar de consumptie van media rijden niet alleen via het web, maar ook via mobiele toegang tot de gegevens, IPTV en een groot aantal Wi-Fi-apparaten. ”

De SES woordvoerder voegde eraan toe dat er zal een verhoogde tonen van “snel groeiende” technologieën, zoals toegang tot netwerken, IMS (Internet Protocol Multimedia Subsystem), en mobiele en interactieve diensten en toepassingen.

SES weigerde omzet zal naar verwachting worden gegenereerd op het evenement te onthullen.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

Tijdens de imbX show in 2006 zijn zakelijke deals ter waarde van circa US $ 9500000000 schatting te zijn geïnkt.

Volgens SES, een aantal grote bedrijven maken van een verschijning voor de eerste keer dit jaar zijn onder andere Yahoo en location-based services reuzen Garmin, Navteq en Tele Atlas.

De imbX zal ook gastheer van twee high-level discussies: een ministerieel forum op ICT, die zal bijeenkomen op het thema Breedband: Kansen en uitdagingen, en de Asean telecommunicatie Regulators ‘Council (ATRC) bijeenkomst, die zal regelgevende kwesties in verband te bespreken volgende generatie netwerken en netwerkbeveiliging.

De jaarlijkse ministeriële forum zal worden voorgezeten door Singapore’s minister van Informatie, Communicatie en de Kunsten (MICA) Dr. Lee Boon Yang, en de Infocomm Development Authority zal de ATRC meetings.

Dr Lee zal ook het leveren van zijn jaarlijkse openingstoespraak op de imbX, waarin hij naar verwachting updates over Intelligent Nation 2015 (iN2015) initiatief van het land te bieden, in de eerste onthuld tijdens imbX 2006.

Media Development Authority van Singapore kondigde vorige week de Singapore paviljoen, dat is toe te voegen aan haar showcase line-up in de afgelopen jaren, zal de grootste, dat nog dit jaar te maken, met de belofte om meer opkomende technologie en lokale Web voorzien van 2.0 startups op haar stand.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek