Intel: Ultrabook zal ‘transformeren’ pc’s, zal Haswell ‘revolutie’ te voltooien

Ultrabooks zijn de sleutel tot het transformeren van de personal computer-industrie zoals wij die kennen, beleden Mooly Eden, vice president en general manager van Intels PC klantengroep.

Eden op de hoogte van het publiek bij Intel Developer Forum in San Francisco op woensdag ochtend dat meer dan een miljoen pc’s zijn de scheepvaart elke dag, maar om deze groei te ondersteunen, de PC ecosysteem van partners moet evolueren.

: Intel CEO: Tijdperk van ‘ubiquitous’ computing is hier

Wat betreft waar het momenteel evolueert, Eden wees in de richting van opkomende markten, daarbij verwijzend naar dat China de Verenigde Staten ingehaald als de nummer een consumentenmarkt in de wereld voor computers, en Brazilië is nu op de derde plaats.

Maar het gaat om meer dan alleen de opkomende markten, Eden betoogde, eraan toevoegend dat notebook en mobile computing zal een revolutie – vooral te danken aan de ontwikkeling van de Ultrabook.

Onder verwijzing naar Intel’s belangrijkste 300.000.000 $ investering in de vooruitgang van de Ultrabooks om topprestaties tegen concurrerende prijzen van de consument te waarborgen, zijn Intel ontwikkelaars gericht op zowel de linker en rechter hersenhelft zorgen met de Ultrabook, alsmede de komende Ivy Bridge en Haswell processor platforms aan te pakken.

Die zorgen hebben betrekking op veel van wat we hebben gehoord gepromoot over Ultrabooks voor (dat wil zeggen, betere prestaties en levensduur van de batterij), maar ook de creativiteit en het delen van content. Eden zelfs beweerd dat Intel verwijst nu naar de “C” in “PC” betekent “creativiteit.

Meer Ultrabooks worden naar verwachting door het vakantieseizoen van OEM-partners Asus, Acer, LG, Toshiba, Lenovo en Samsung. Exact prijsstelling is nog niet geopenbaard, hoewel ze worden naar verwachting in de sub- $ 1000 range, en Eden beloofd dat we zouden worden “verrast” (hopelijk aangenaam), wanneer deze cijfers worden onthuld.

Intel, Google partner op geoptimaliseerde Android-telefoons (video), Intel streeft naar een software-leider te zijn; Intel: M2M moet rode draad tussen embedded apparaten zijn; Intel verpanding $ 24.000.000 investeringen in software-ecosysteem; Intel belooft Ultrabooks zal tablet-pc’s worden

Ook binnenkort op een niet nader genoemde datum is de Ivy Bridge platform. Sandy Bridge, die eerder dit jaar uitgerold, heeft heel goed gedaan voor zichzelf (ondanks een paar struikelblokken) als meer dan 75 miljoen eenheden op basis van de processor platform hebben geleverd, omdat het debuteerde.

Echter, Eden gezegd is het tijd om verder te gaan naar deze 22-nanometer, de derde generatie van de Intel Core CPU systeem dat 1480000000 transistors te hosten op elke chip. Eden op de hoogte van de conferentie-gangers dat de meest voor de hand liggende verandering voor de consument zou de versnelde graphics, maar dat de “magische” is om een ​​evenwichtig systeem te leveren.

Intel, Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR technologie; Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, opslag, Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, internet van de dingen; Enterprise Software ;? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt

Experience wordt bepaald door de ergste component in de competitie “, aldus Eden, eraan toevoegend dat een platform geweldige graphics kan hebben, maar als de rest van de onderdelen te verkleinen, dan zul je ongeduldig en ontevreden klanten.

Daarnaast zal Ivy Bridge pin-to-pin compatible met Sandy Bridge zijn, dus niet dat enige extra techniek bij het overbrengen van een van deze processors van systeem tot systeem om welke reden dan ook.

Verder kijken dan Ivy Bridge, Eden weer wees naar Haswell, die naar verwachting klaar voor verkoop te zijn in 2013. Naast de baanbrekende 24-uurs beloofde levensduur van de batterij op een enkele lading, wordt Haswell verondersteld 20 keer betere prestaties dan zijn voorgangers, die Eden betoogde zal de PC te voltooien “revolutie.”

Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR tech

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, Internet of Things

? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt