Internationale veiligheid pacten van vitaal belang, maar vertrouwen dat nodig is

Grensoverschrijdende beveiliging pacten zijn in toenemende mate van belang omdat deze kan helpen bij het bestrijden van cybercriminaliteit, kunnen regeringen om informatie over de bedreiging en open kanalen te delen voor communicatie, zegt security waarnemers. De uitdaging zal zijn bij het bevorderen van vertrouwen tussen de traditionele rivaal landen en de overeenkomsten af ​​te dwingen, dat wel.

Phyllis Schneck, vice-president en CTO van McAfee sector arm publiek, merkte op dat dergelijke overeenkomsten tussen overheden nodig zijn als gevolg van het mondiale karakter van cybercrime.

Bovendien zijn deze zorgen voor de structuur en de context voor de partnerlanden om informatie te delen over bedreigingen en overheden en bedrijven in staat stellen om samen te werken op manieren om cybercrime effectief te bestrijden en tegelijkertijd de privacy van hun burgers worden beschermd, voegde ze eraan toe.

Ashar Aziz, oprichter en CEO van FireEye, voegde eraan toe dat de bondgenoten nu kan openen communicatiekanalen onbedoelde gevolgen te vermijden. Dit is belangrijk in de online arena, omdat het helpt te voorkomen dat mogelijke escalatie van de spanningen als gevolg van verkeerd berekend aanvallen, bijvoorbeeld, legde hij uit.

Dit punt werd herhaald door de Amerikaanse minister van Defensie Leon Panetta, die mei zei dat omdat de Verenigde Staten en China hebben in het verleden onderworpen aan cyberaanvallen, beide landen hebben technologische mogelijkheden in deze arena ontwikkeld. Echter, verklaarde hij dat het “erg belangrijk” dat ze samen gewerkt om manieren om elke misrekening of misvatting dat zou kunnen leiden tot een crisis te voorkomen ontwikkelen.

Aziz ging verder met te waarschuwen dat online bedreigingen radicaal in slechts een paar jaar veranderd terwijl cybercriminelen ook zijn geëvolueerd van het verrichten van de “brede, hapsnap benadering” van de massamarkt malware aan het ontwikkelen van op maat gemaakte malware te “stelen gevoelige en insider informatie. Ze kunnen doen dus het gebruik van commerciële toolkits om malware te bouwen effectief bij indringende beveiligde bedrijfsnetwerken, voegde hij eraan toe.

Met de veranderende security landschap, grensoverschrijdende overeenkomsten te nemen over extra belang in het voorkomen van sociale en economische fallouts van cyberaanvallen, vermoedde hij.

Real-time intelligentie die nodig is, om ervoor te zorgen dat het pact effectief is echter de CEO zei relevante technologieën om real-time te bieden, situationeel bewustzijn is van vitaal belang. Hij legde uit dat real-time malware analyse, continue bewaking van dreigingen, en geo-attributie capaciteiten moeten worden ingezet om de overeenkomsten te vergroten en te voorkomen dat de spanningen van de stijgende moet een van de staat partners lijden aan een cyberaanval.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

De verzamelde informatie uit deze systemen kunnen ook worden gedeeld met de vervolging van online misdaden te vergemakkelijken, voegde hij eraan toe.

Schneck voegde eraan toe dat met de wereldwijde onderling verbonden structuur van het internet, zou een belangrijke uitdaging zijn om real-time intelligence correleren uit meerdere bronnen en landen. Daarom is internationale samenwerking nodig is om dit te vergemakkelijken en afweren online bedreigingen.

“Deze mate van situational awareness is van cruciaal belang in de mogelijkheid om de real-time cyber uitdagingen overheden en de private sector vandaag de dag geconfronteerd te pakken,” zei ze.

Een voorbeeld hiervan is de overeenkomst VS momenteel geniet met zijn collega’s van de Europese Unie, de CTO wees erop, eraan toevoegend dat het goed is doordacht en goed te werken. Beide partijen hebben een goede prikkels om samen te werken en een actieve rol spelen in het delen van informatie, cybersecurity oefeningen, en beleidsontwikkelingen, Schneck gemarkeerd.

Overwinnen vertrouwen kwesties, echter, kunnen dergelijke internationale overeenkomsten veiligheid moeilijk te handhaven moet er een gebrek aan vertrouwen tussen bondgenoot regeringen, zei de McAfee executive.

Om vertrouwen te wekken, stelde ze voor landen te creëren eerste vertrouwenwekkende maatregelen tijdens het proces van onderhandelen over de voorwaarden van het pact. Er moet ook sterke prikkels tot samenwerking opgenomen in het verdrag zijn, voegde ze eraan toe.

Handhaving van het verdrag en nauwkeurige boekhouding van hun acties zullen ook zijn uitdagingen, Aziz genoteerd. Bijvoorbeeld, de politie van de acties bondgenoten ‘te zien of ze voldoen aan de overeenkomst kunnen geschillen te creëren, tenzij er een set van technologieën in plaats van deze te beperken en te beschermen tegen schendingen.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’