iOS haalt Android in de VS de verkoop aan bovenste plek terug te winnen

De verkoop te stimuleren dat de iPhone 6 heeft gegeven Apple heeft toegestaan ​​iOS verkoop aan Android inhalen in de VS voor de eerste keer in drie jaar.

Soms diepste oplossing is om het gehele probleem veranderen.

Volgens gegevens van Kantar Worldpanel ComTech, de markt onderzoeksafdeling van WPP geleverd, Apple erin geslaagd om de collectieve macht van de Android-ecosysteem te verslaan, maar alleen door een haar.

In de Verenigde Staten, Apple iOS ingehaald Android voor het eerst sinds die tijd in 2012, zij het met de slankste 0,1 procent marge, “schreef Carolina Milanesi, hoofd research bij Kantar Worldpanel ComTech.” Terwijl het succes van de iPhone 6 en 6 Plus is ongekend, de prestaties van dit kwartaal wijst ook op Apple met zijn sterkste portfolio ooit. Met een scala van apparaten beschikbaar in verschillende prijsklassen punten in zowel contract en pre-pay Apple was in staat om te profiteren van een zwakkere Android aanbieden aan het premium segment van de markt.

De iPhone 6 was de best verkochte smartphone in de vakantie kwartaal in de VS en was ook de meest populaire smartphone te geven als een geschenk. Op de tweede plaats was Samsung’s Android-powered Galaxy S5.

Over de vijver in Europa, het aandeel Android nam een ​​hit met 3,8 procentpunt jaar-op-jaar gedaald tot 66,1 procent, terwijl iOS zag een stijging met 6,2 procentpunt. Een groot deel van deze gedreven door de Britse markt, die zag iOS verhogen haar aandeel van de omzet met 13,1 procentpunten ten opzichte van deze tijd vorig jaar, terwijl Samsung, LG en Sony al verloren marktaandeel zowel jaar-op-jaar en tegenover het voorgaande kwartaal.

Italië was de enige Europese markt waar Android groeide “, zegt Dominic Sunnebo, strategisch inzicht directeur bij Kantar Worldpanel ComTech Europa.” Gezien de sterke pre-pay markt en de bredere directe kanaal is het geen verrassing dat Android-producten – met hun prijs money propositie – blijven een beroep doen op de Italiaanse consumenten.

De groeiende Chinese markten hielp ook Apple.

Android 5.1 “Lollipop” is nu officieel; De 11 beste high-performance storage apparaten; OS X-hulpprogramma’s om je Mac beter productiever, sneller en; KitKat draait op 40 procent van de Android-apparaten; iOS 8.1 tips en trucs

In stedelijk China, Apple iOS groeide aandeel jaar-op-jaar ten koste van Android, “schreef Tamsin Timpson, strategisch inzicht directeur bij Kantar Worldpanel ComTech Azië.” Terwijl Xiaomi bleef het best verkochte merk in de laatste periode, Apple was in staat om te sluiten de kloof iets, groeit het aandeel tot 21,5% ten opzichte van 19% vorig jaar.

Bijna een kwart van de Chinese consumenten die een iPhone in de afgelopen drie maanden gekocht werden het kopen van hun eerste smartphone, vergeleken met 16,5 procent in dezelfde periode in 2013.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

Hoe zit het met Windows Phone? Volgens het rapport Kantar, had Windows Phone enig succes in heel Europa in 2013 gezien, maar tijdens deze laatste periode opgenomen slechts een minimale groei in Frankrijk en Duitsland.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade