Kindle Fire uitverkocht, opvolger waarschijnlijk volgende week worden aangekondigd

Amazon nam de 7 inch tablet naar een nieuw niveau met de Kindle Fire en in slechts negen maanden dat ze gevangen genomen 22% van de Amerikaanse tablet verkoop. Amazon zojuist aangekondigd dat de Kindle Fire is uitverkocht. Ze hebben niet aangeven hoeveel werden verkocht, alleen dat “miljoenen klanten” maakte de “Kindle Fire de meest succesvolle productlancering in de geschiedenis van de Amazone.

 de inhoud van de website

Amazon Kindle Fire vs. B & N Nook Tablet: Is er een duidelijke winnaar? (Review), Word, Excel en PowerPoint op uw Kindle Fire of Nook Tablet? (Android Office app showdown) Vergeet de Amazon Kindle Fire, de BB PlayBook is nu de beste low cost tablet; Wat heb je liever, de Amazon Kindle Fire of B & N Nook Tablet, Amazon Kindle Fire:? Veel meer open dan ik dacht

Amazon stuurde uitnodigingen naar de pers voor een evenement in Californië op donderdag 6 september, en met deze nieuwe uitverkochte aankondiging Ik ben nu zeker dat het zal zijn voor de Kindle Fire opvolger. Er zijn geruchten over een grotere Kindle Fire geweest, maar ik zou liever een kleinere met mooiere ontworpen hardware te zien. De eerste Kindle was een beetje grof en onhandig en Amazon ging over tot veel betere hardware te maken, zodat ze hetzelfde kunnen doen met de Kindle Fire.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië