Microsoft heruitgeeft gebrekkig Windows update met nieuwe gebreken

Microsoft heeft vandaag opnieuw uitgebracht de updates voor beveiligingsbulletin MS14-045. Deze update werd uitgebracht op het augustus Patch Tuesday, August 12, maar, later ingetrokken in de week, na de gebruiker meldingen van blauw scherm crashes en gehandicapten systemen.

2965768 stopfout 0x3B als een applicatie verandert de z-volgorde van een venster in Windows 7 SP1 en Windows Server 2008 R2 SP1, 2.970.228 Update naar de nieuwe munt symbool ondersteuning voor de Russische roebel in Windows; 2.973.201 MS14-039: Beschrijving van de beveiligingsupdate update voor Windows toetsenbord op het scherm: 8 juli 2014; 2.975.719 augustus 2014 updatepakket voor Windows RT 8.1, Windows 8.1 en Windows Server 2012 R2

Waarom hebben veel boards vertrekken IT-beveiliging in de eerste plaats om de veiligheid technici, en waarom kan niet techies overtuigen hun boards om schaarse geld te besteden aan de bescherming van informatie van belanghebbenden? Wij bieden aanwijzingen over hoe de IT security governance gap te sluiten.

Tegelijkertijd Microsoft trok MS14-045, trok zij zich drie niet-beveiligingsupdates KB2970228, KB2975719 en KB2975331. Geen van die zijn heruitgegeven en we hebben geen verdere informatie over hen.

Bijgewerkt op 27 augustus: Met betrekking tot deze resterende updates, Tracey Pretorius, directeur Microsoft Trustworthy Computing, vertelde de website “[w] e blijven hard werken om de Windows Update-augustus opnieuw uitgebracht om klanten te krijgen.”

Een blog van Pretorius houdt in dat het probleem was gerelateerd aan een verandering in de release schema’s voor niet-beveiligingsupdates.

De Knowledge Base-artikel voor de gereviseerde update (KB2993651) geeft een verwarrende reeks Bekende problemen blijven met de update.

Twee van deze (2970228 en 2975719) behoren tot de Microsoft ingetrokken met MS14-045 updates. De andere twee zijn niet eerder vermeld met betrekking tot de recente problemen. Die twee inmiddels problematisch updates zijn ook nog steeds beschikbaar om te downloaden vanaf de late namiddag op 27 augustus.

De beveiligingsbulletin zegt dat “Microsoft raadt ten zeerste aan dat klanten die niet hebben verwijderd van de 2982791-update [dat wil zeggen, de oude versie, uitgebracht op Patch Tuesday] doen voorafgaand aan het toepassen van de 2993651-update [de nieuwe versie].” Deze aanbeveling is van toepassing op gebruikers of ze problemen hebben met de oude werken of niet. Merk op dat Windows Update en Automatische updates niet de oude versie te verwijderen.

Om de update te verwijderen ga naar Configuratiescherm, Programma’s en onderdelen, Geïnstalleerde updates Control, vindt de update 2982791 in de sectie Microsoft Windows, klik met de rechtermuisknop en verwijderen. U kunt de update vinden door te zoeken naar “KB2982791” in het Control Panel voor het verwijderen van updates. Zie de screen capture hieronder.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

De update lost drie Windows-kernel bugs, waarvan er twee kunnen leiden tot misbruik van bevoegdheden en de derde in de blootstelling van gevoelige informatie kernel.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer