Microsoft om meer Yammer-Office 365 integratie punten toe te voegen

Op 25 juni, de een-jarig bestaan ​​van de verwerving van enterprise social-networking vendor Yammer Microsoft, Microsoft ambtenaren ging het publiek met meer details over de komende Yammer-Office 365 integratieplannen.

Een nieuwe Yammer toepassing in de Office Store (gepland voor het einde van juni). Deze app kunnen klanten Yammer groep feeds in SharePoint-sites insluiten;. Verbeterde e-interoperabiliteit, waardoor het makkelijker voor gebruikers om te volgen en deel te nemen aan gesprekken over Yammer en e-mail;. Verbeterde real-time gerichte messaging;. SharePoint search integratie.

. In de komende maanden, “Microsoft zal een aantal van Yammer, SharePoint en Office 365 updates zijn bedoeld om deze diensten strakker binden vrijgeven (Microsoft is op dit moment;. Uitrol van incrementele updates voor Office 365 op in de buurt van een maandelijkse basis)

Microsoft is het actualiseren van haar stappenplan Yammer integratie; regelmatig, belooft, dat zal er extra single-sign-on integratie tussen Office 365 en Yammer zijn.

Hier is wat anders komt, volgens de Softies

Microsoft ambtenaren zei vandaag dat het aantal geregistreerde Yammer gebruikers meer dan 55 procent in het afgelopen jaar is gegroeid, tot bijna acht miljoen. Microsoft heeft ook een aantal stappen ondernomen om; stijging Yammer gebruik binnen Microsoft zelf.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport