Microsoft rolt gratis OneNote-app voor Android tablets

Microsoft heeft een versie van zijn OneNote-notities applicatie geoptimaliseerd om te werken aan Android-tablets, met ondersteuning voor digitaal inkten geïntroduceerd.

Back To School 2014

Betaalbare smartphones (! En garantie opties) gebouwd naar de universiteit het leven te weerstaan; Terug naar school must-have tablets: 2014; Terug naar school must-have tech en gadgets: 2014; De beste Chromebooks voor school; 20 essentiële iPhone, iPad apps voor college studenten; deskundige Back-to-School Guide

De nieuwe toepassing is beschikbaar voor gratis te downloaden uit de Google Play Store vandaag, 19 augustus Het vereist Android 4.1 of hoger;. Microsoft heeft beta was het testen van de Android-tablet-versie van OneNote, want de afgelopen maanden.

De nieuwe OneNote voor Android versie bevat het handschrift ondersteuning en “touch-navigatie,” aldus Microsoft ambtenaren.

Microsoft execs had testers verteld om de Android-tablet-versie van OneNote verwachten dat digitale inkt te ondersteunen, zodat gebruikers handgeschreven notities te maken of te tekenen met een stylus of vinger, om opmaakopties, waaronder lettertypes, lettergroottes, rooilijnen en labels toe te voegen; en gebruikers in staat om te bewegen tussen notebooks, secties en pagina’s met een uithaal.

Microsoft is ook de uitrol van een paar andere OneNote updates vandaag.

Zijn “OneNote voor Windows Store” (aka, Metro-stijl OneNote voor Windows 8.x) wordt bijgewerkt met inkt-highlighter functionaliteit, ondersteuning voor het printen en de mogelijkheid om bestanden en PDF’s invoegen.

Er is ook een update voor Livescribe + die zal worden automatisch verzenden, zodat gebruikers kunnen maximaal een Livescribe-notebook met behulp van hun Livescribe 3 Smartpens handgeschreven notities automatisch naar een specifieke notebook in OneNote toevoegt.

Microsoft is voortzetting van de werkzaamheden op de andere touch-geoptimaliseerde Office apps voor Android-tablets. De; Office op Android-tablet suite, die naar verwachting naar Word, Excel, PowerPoint en OneNote, onder meer ligt op schema voor een release voor het einde van het kalenderjaar 2014, hebben bronnen gezegd. De; touch-geoptimaliseerde Metro-stijl / moderne Office-pakket voor Windows 8.x wordt niet verwacht om te komen tot de eerste helft van 2015, mijn bronnen ook hebben gezegd.

Er zijn nu negen verschillende OneNote clients: OneNote voor Windows, Windows 8, Windows Phone, iOS, Mac OS X, Android-telefoon, Android-tablets, Amazon Fire Phone / Kindle Fire tablets en OneNote Online (voor gebruik met een verscheidenheid aan browsers).

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië