Mobieltjes doen het werk 40 takken ‘: St George

Het aantal mobiele transacties van St George Bank klanten, indien behandeld als face-to-face transacties, zouden 40 takken nodig hebben om te verwerken, de bank CEO Rob Chapman zei vanmorgen.

(Credit: Suzanne Tindal / de website Australia)

“Klanten zijn het uitvoeren van 250.000 transacties per maand vanaf hun mobiele apparaten,” Chapman vertelde de FST Media Future of Banking and Financial Services conferentie in Sydney, waarin staat dat hij op de hoogte zou dit het equivalent werklast van 40 bankkantoren zijn.

St George Bank ontvangt ruim 1 miljoen aanvragen via mobiele apparaten per maand, zei Chapman, wijzend op de bank iPhone app die begin vorig jaar werd gelanceerd.

De CEO zei dat de iPhone app heeft meer dan 100.000 keer sinds de lancering is gedownload en wordt gebruikt door meer dan 130.000 klanten per maand, met meer dan 600.000 log-ins om de app per maand.

“Ze worden voornamelijk met behulp van de app om saldi te controleren, geld overmaken en rekeningen betalen,” zei hij.

Sindsdien heeft de bank lanceerde ook een iPad app, en was de eerste bank in Australië om een ​​app voor Google Android te lanceren. Chapman zei dat de bank van plan was op de lancering van een app voor BlackBerry Torch in de nabije toekomst.

Chapman merkte op dat de overgrote meerderheid van de transacties nu online plaatsvinden, met 463 miljoen transacties met de bank online uitgevoerd in het afgelopen boekjaar. St George Bank heeft onlangs ook begonnen bezig met klanten op social media zoals Twitter en Facebook.

“Het is vroege dagen, en we hebben nog niet veel Twitter-volgers hebben,” grapte Chapman.

Bij het bepalen welke technologie de bank in beslag neemt, Chapman zei dat de eerste prioriteit was wat de klant geld zou besparen, of hun leven gemakkelijker te maken, maar hij zei dat was al de focus van zijn CIO, Dhiren Kulkarni.

“Toen de CIO van St George komt voor mij, hij is de meest klantgerichte persoon in de kamer”, aldus Chapman.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië