Natuurlijk werkende Apple’s op elektrische auto, zegt Tesla chief Elon Musk

Tesla’s Elon Musk zit in de elektrische Tesla Roadster sporten auto op de 2009 North American Auto Show.

Tesla chief Elon Musk is zeker dat Apple werkt aan een rivaal elektrische auto. Maar hij is verheugd over de concurrentie, het bekijken van de waarschijnlijke komst van de iPhone-maker in het elektrische voertuig wedstrijd als een bonus voor Tesla.

“Het zal de industrie uit te breiden,” Musk zei tegen de BBC.

We kochten een huis in Kentucky uitsluitend gewijd aan de smart home product reviews. Kom bezoek brengen aan de website Smart Home.

Musk zei elektrisch voertuig Apple’s plan, dacht om minstens 600 ingenieurs onder Project Titan in dienst, was een “open geheim”.

“Het is vrij moeilijk te moeilijk om iets te verbergen als u het huren van meer dan duizend ingenieurs om het te doen,” zei hij.

Musk heeft eerder opgeroepen Apple voor stroperij Tesla werknemers, maar stond erop dat het alleen maar ingehuurd mensen die Tesla heeft afgevuurd, het labelen van Apple de “Tesla kerkhof”.

Sterker nog, met meer concurrentie op de markt voor elektrische voertuigen, Musk ziet meer mogelijkheden voor Telsa om zijn knowhow te leveren als het bedrijf voorschotten zijn eigen autonome rijden technologie.

Zoals Musk eerder heeft betoogd, het bouwen van auto’s leent zich niet aan hetzelfde model van outsourcing te zien in de zakelijke smartphone.

Tanken speculatie dat Apple op voertuigen zoals de volgende miljarden categorie dollar zal nemen, Apple onlangs geregistreerde domeinen apple.car en apple.auto met Google na pak, het registreren van de domeinen google.car en google.auto weken later.

Die domeinen kan uiteraard worden gebruikt om Apple’s CarPlay platform ondersteuning voor ingebouwde dashboard systemen, die drie jaar nadat het werd geïntroduceerd, is eindelijk het begin tot het schip met meer nieuwe voertuigen.

Naar aanleiding van de aankondiging van Ford dat het zal het schip CarPlay met nieuwe modellen uitgerust met Sync in 2017, heeft Apple nu een lijst gepubliceerd van de voertuigen per model, merk en het jaar dat zal ondersteunen CarPlay. Apple benadrukt dat er “meer dan 100 modellen om uit te kiezen” op de pagina.

Apple geeft momenteel 2016 en 2017 modellen van Audi, Buick, Cadillac, Chevrolet, Citroën, DS Automobiles, Ferrari, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Porsche, Peugeot, Seat, Skoda, Suzuki, VW en Volvo.

Tesla slams de rem op de automatische piloot in stedelijke gebieden; Will Faraday Future’s concept car hebben Tesla op de vlucht; Apple stapt elektrische auto inspanningen:? Is de Apple Car jagen ‘springen de haai’ moment?

Die bedrijven vertegenwoordigen ongeveer de helft van de merken die niet van plan op het ondersteunen van CarPlay. Specifieke modellen zijn niet vermeld voor Alfa Romeo, BMW, Jaguar, Jeep, GM, Land Rover, Renault en Toyota, bijvoorbeeld.

Apple gisteren bood ook een glimp van iOS 9.3, dat nieuwe Apple Music en Apple Maps-integratie voor CarPlay zal bevatten.

Ondertussen Ford nog steeds niet uitgesloten van een mogelijke samenwerking met Google om zijn autonoom voertuig ambities.

Web cartoonist Matthew Inman houdt van zijn Tesla. Maar net als vele trotse EV eigenaren en voorstanders, heeft hij eens beseffen zijn ‘Magical Space Car “draait op fossiele brandstoffen?

Tech industrie; Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar; tech industrie, British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

elektrische auto’s

Een joint venture tussen het paar was niet aangekondigd op de CES vorige week zoals verwacht, maar Wall Street Journal bronnen bekend met de situatie zei Ford overwoog een business unit gericht op het ontwikkelen van autonome auto’s voor ride-sharing en vloten.

De tie-up zou Ford bouwen van software voor componenten, zoals remmen en stuurinrichting zien, terwijl Google autonoom rijden software zou bieden.

Ford CEO Mark Fields zei dat de reden voor het verkennen van auto-as-a-service wordt gedreven door een omkering van de trend voor mensen om te pendelen naar de stad van huizen in de voorstad.

“Wat we hebben gezien de afgelopen tien jaar of zo is het tegenovergestelde gebeuren, met name onder jongeren,” vertelde hij de krant.

Veld zei Ford streeft naar een transformatie, om te voorkomen dat een “low-margin assembler van andermans technologieën”.

Toch is de CEO gestopt korte bevestiging van een concrete samenwerking met Google of investeringen in ride-sharing, zei alleen dat Ford was “open voor alle mogelijkheden.”

Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren’

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval