Nieuw-Zeeland OOXML afwijzing ‘niet definitief’

Nieuw-Zeeland heeft het voorstel van Microsoft om Fast Track haar Office Open XML-document formaat als een ISO-standaard afgewezen, maar het kan de stemming veranderen als bepaalde zorg worden aangepakt.

Grant Thomas, chief operating officer, Standards New Zealand zei dat een groot aantal belangrijke stakeholders Nieuw-Zeeland tegen de publicatie van het document als een ISO standaard in zijn huidige vorm.

“Stakeholders verhoogd aantal filosofische problemen, en geïdentificeerd technische omissies, fouten en inconsistenties in de ontwerp-norm. Wij zijn van mening dat de nee-stemmers met commentaar kunnen deze problemen die moeten worden aangepakt,” zei de heer Thomas.

Een woordvoerder van Normen Nieuw-Zeeland daalde om precies wat deze zorgen zijn te verduidelijken, maar zei dat Nieuw-Zeeland zal indienen 16 technische opmerkingen en aanbevelingen – die dan zal Microsoft een kans om deze problemen aan te pakken – de ISO vandaag.

“Als de opmerkingen worden opgelost zullen we een kans om Nieuw-Zeeland’s stem veranderen in ‘ja’ tegen een stemming resolutie vergadering in februari 2008 te hebben,” zei de heer Thomas.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft onlangs een voorstel om de Office Open XML-document geaccepteerd als een standaard in het kader van het Internationaal Comité voor Information Technology Standards (INCITS) hebben afgewezen.

Er wordt aangehaald zorgen met veiligheid, backwards compatibility en vendor lock-in. Sommige leden van de Braziliaanse Technical Standards Organisation ook kritiek op de OOXML-formaat voor het bevatten van ‘proprietary haken’.

In het geval dat OOXML niet als een standaard door de ISO wordt geaccepteerd, heeft Standards New Zealand OOXML documentatie aanbevolen om te worden erkend als een “ISO / IEC Type 2 Technical Report”.

“Dit is een alternatief pad moet met de ‘nee’ opmerkingen zijn niet in staat om te worden opgelost. Publicatie als een technisch rapport zou de status van het document te verheffen, en breng het in de familie ISO / IEC,” zei Thomas.

Standards Australia besloten zich van stemming te onthouden.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september