Open Data Center Alliance duwt standaardisatie

Met de levering van bijna 30 documenten vaststellen van normen voor het gebruik van datacenter opslag orkestratie, de Open Data Center Alliance (ODCA) blijft werken aan de doelstelling van het verstrekken van de gebruiker op basis van standaardisatie modellen die in verschillende branches kunnen worden toegepast op zakelijke datacenters in staat te stellen standaardiseren en contacten met leveranciers te vereenvoudigen. Opgericht in 2011, is de OCA-lidmaatschap bestaat uit enkele van de grootste commerciële gebruikers van datacenter diensten over een breed spectrum van industrieën.

De ODCA gebruiksmodellen richten op acht categorieën: infrastructuur, beveiliging, commerciële, koolstof, compliance beheer en diensten, data en draagbaarheid. Bijgewerkt naar revisie 2.0 deze week waren de

Ook herziene versie 2.0 was hun fundamentele conceptueel model van gebruiksmodellen en Document Map, het hoofd document als het ware, die beschrijft hoe alle stukjes in elkaar passen in de ODCA beeld van hoe datacenters worden gebruikt door het bedrijfsleven.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Open Data Center Alliance Master Usage Model: Dienst Orchestration Rev. 2.0 – beschrijft de processen, interfaces en aspecten te worden beschouwd bij de inzet van diensten op cloud-platforms. Dit gebruik model omvat 19 gebruiksscenario’s van een cloud service betrokkenheid evenals de basis voor de volgende fase van het gebruik van ontwikkeling, met inbegrip barsten tussen wolken en andere gebieden die Platform as a Service (PaaS) en Software as a Service (SaaS) bevatten .; Open data Center Alliance Master Usage model: Compute Infrastructure as a service (CIaaS) Rev. 2.0 – definieert alle van de belangrijkste elementen van een Compute Infrastructure as a service (CIaaS), hoe u deze service model te gebruiken, en wat te overwegen in haar adoptie. ODCA heeft geïntegreerd kritische veiligheidseisen in deze 2.0 publicatie, waardoor de waarde van deze meester gebruiksmodel en de weg vrijmaakt voor een snelle implementatie door de bedrijven.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren