Pebble-update brengt met Android Wear kennisgeving ondersteuning

(Pebble); Na melding SmartWatch omzet van meer dan 1 miljoen eenheden een paar weken geleden, Pebble blijft actieve steun en verbeteren van de Pebble ervaring.

Pebble kondigde een grote update voor Android-smartphone Pebble-eigenaren die Android Wear meldingen omvat. Deze functie was eerder in de beta release, maar is nu beschikbaar in de Google Play Store voor Android Pebble eigenaars.

Samen met de bijgewerkte Pebble Android-app (versie 2.3), zal uw Pebble worden bijgewerkt naar versie 2.9 firmware als je de update nog niet hebben.

De Pebble Android 2.3 release bevat de volgende

Het lijkt erop dat het tijd is om mijn originele Kickstarter Pebble back-up op te laden en neem deze nieuwe firmware en Android-software voor een spin.

Verdere Pebble dekking

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Android Wear Meldingen; Pebbler gedefinieerde antwoorden; Reactie van Pebble gebruik van de meeste Android-compatibele SMS apps, automatische app en wijzerplaat updates wanneer Pebble inactief is, ondersteuning voor Android 4.0+ apparaten; Vaste Problemen met Whatsapp meldingen

Zes Clicks: Beste wearable gift de aankopen voor de feestdagen; Vijf redenen moet u nog steeds rekening houden met de Gear Pebble en Samsung ook met Android Wear binnenkort; Pebble meldt 1.000.000 smartwatches verkocht via 2014

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië