Google-backed opstarten lanceert mobiele testen suite

Na het uitvoeren van een private beta met enkele vrij grote ondernemingen, heeft Google-gefinancierd startup Appurify de commerciële versie van zijn cloud-hosted mobile app debugging, performance en testplatform voor zowel Android en Apple iOS-apparaten, genaamd Appurify Mobile Platform (AMP) gelanceerd.

De oplossing bestaat in feite uit drie verschillende producten

AMP Auto – Voor het uitvoeren van geautomatiseerde scripts die typische gebruikspatronen na te bootsen en het vinden van potentiële glitches en bugs

AMP Manual – Voor het beheren van crash logs en problemen die voortvloeien uit handmatige tests

AMP Web – voor het identificeren en problemen met de prestaties met betrekking tot mobiele websites

De technologie is gericht op native applicaties, hybride projecten, HTML 5 apps en mobiele browsers. Het biedt een blik in de manier waarop de app zou kunnen uitvoeren op bepaalde besturingssysteemconfiguraties, hoe het tarief als het scherm wordt geheroriënteerd, wat er kan gebeuren wanneer het netwerk omstandigheden veranderen, of als het geheugen voorwaarden worden gewijzigd. De afbeelding hieronder toont een automation testresultaten pagina

Gelanceerd in 2012, heeft in San Francisco gevestigde Appurify (het bedrijf) een totaal van $ 6.250.000 getogen in de financiering, waaronder een serie Een ronde door Google Ventures. De andere geldschieters zijn Foundation Capital, Fortunatis Ventures, Radar Partners, de Webb Investment Network, Data Collective en verschillende invalshoeken met een achtergrond in mobiele technologie.

Mobile applicatie-ontwikkeling wordt vandaag gebroken “, zegt Manish Lachwani, Appurify mede-oprichter en CTO, toen het bedrijf kondigde de onderneming financiering mei 2013.” Ontwikkelaars nodig hebben om tegemoet te komen aan een gefragmenteerde OS markt, een steeds groeiend aantal apparaten, en consumenten die verwachten dat apps om perfect te presteren in verschillende omstandigheden apparaat (bijvoorbeeld, vlekkerige netwerken, elke locatie, weinig geheugen situaties als gevolg van apps uitvoeren van de achtergrond). Huidige mobiele development tools om deze complexiteit niet te pakken.

Dit platform is niet voor bedrijven die zijn ploeteren met mobiele toepassingen: het is bedoeld voor organisaties die serieus te investeren in hun mobiele aanwezigheid met klanten, medewerkers of zakelijke partners. Sommige van de vermelde afnemers op Appurify homepage onder Dropbox, Yahoo !, Google (natuurlijk) en Macy’s.

De prijs hangt af van wat functies die u wilt gebruiken. Bijvoorbeeld, de AMP webservice begint bij $ 1.000 per maand met vijf speciale apparaten. Het handmatig testen dienst begint bij $ 500 (ook voor vijf apparaten). Het geautomatiseerd testen diensten beginnen bij $ 3.000 per maand voor een iOS of Android automation framework, en tot 20 testapparaten.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen