Hoe kan ik Windows 10 Startmenu advertenties uitschakelen

“Hoe kan ik Windows 10 Startmenu advertenties uit te schakelen” is een zin die ik had nooit gedacht dat ik zou schrijven, maar hier ben ik aan het schrijven. Zo is het leven, denk ik.

Ja, advertenties komen naar het Start-menu van Windows 10. Als u een Insider over de “Fast Ring” bent en build 10565 hebt gedownload dan kun je misschien al hebt ondervonden hen.

En het lijkt erop dat deze advertenties zijn niet iets wat Microsoft gaat op de vlaggenmast net aan de Insider bouwt. Dit is een functie die waarschijnlijk in de Windows 10 Drempel 2 update die aan gebruikers zal worden geduwd ergens in november.

We zullen doorgaan met Windows ADS bieden Apps op Windows 10. Buiten dat, we hebben momenteel geen plannen voor reclame in Windows 10 “, een Microsoft woordvoerder vertelde The Inquirer.” Lock and Start inhoud wordt geprogrammeerd door Microsoft om klanten te helpen te leren en ontdek nieuwe functies en apps om hun Windows 10 te verbeteren; app uitgevers zijn niet te betalen om te worden vertoond.

De advertenties – die gelabeld worden “stelde” – zijn voor apps in de Windows Store, en worden prominent in de sectie “Meest gebruikt”. Als je niet lastig gevallen door deze dan niet zorgen over te maken, maar als je wilt dat ze weg, hier is hoe om dat te realiseren.

Klik met de rechtermuisknop op de advertentie en selecteer “Mis deze suggestie niet laten zien” als u niet wilt dat bepaalde advertentie weer te zien, of “Schakel alle suggesties ‘als u wilt dat de advertenties om helemaal weg te gaan.

Een andere manier om deze “suggesties” weg te gaan is om te gaan naar Instellingen> Personalisatie> Start en dan flip de “Af en toe suggesties in Start tonen” schakelaar in de stand uit.

Ik verwacht dat mensen in een van de twee kampen te vallen met betrekking tot deze advertenties. Sommigen zullen woedend zijn op de vrijheden genomen met “hun” Start menu, anderen zullen niet de zorg en kan het extra vindbaarheid van apps handig vinden.

Wat mij betreft, zolang er sprake is van een manier om ze uit te schakelen – en ik herinner me nog de dagen van inbeslagneming inducerende advertenties in toepassingen zoals MSN Messenger die niet konden worden uitgeschakeld zonder een lelijke hacken van het uitvoerbare – dan heb ik ben eerlijk gezegd niet zo druk.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Windows 10 upgrade zeurt agressiever geworden, bieden geen opt-out; Een video tour van mijn favoriete tools voor het bouwen en repareren van pc’s en elektronische apparaten; Surface Pro 4 en Surface Boek menens is, maar geen grote bedreiging voor Apple; Office 2016 apps crash volgende OS X 10.11 El Capitan upgraden; Windows 10 installer zou kunnen worden op je PC of je het nu wilt of niet

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen