HP ontketent spervuur ​​van offers aan meer ‘oomph’ toe te voegen aan Converged Infrastructure voordelen

B uilding op de dynamiek van de Converged Infrastructure strategie, HP deze week aangekondigde nieuwe server-, opslag-, netwerk- en power management technologie om klanten in staat om miljoenen dollars verschuiving van de operationele kosten van activiteiten die het bedrijfsleven innovatie te stimuleren.

HP Converged Infrastructure biedt een blauwdruk voor klanten die willen wildgroei, complexi ty en overtollige onderhoudskosten te elimineren. De inleidingen bij HP Tech Forum in Las Vegas zijn onder andere ontwikkelingen in de HP BladeSystem, waaronder een aantal nieuwe servers, evenals innovaties in de HP Virtual Connect en HP BladeSystem Matrix.

Ook aangekondigd waren power management technologie om energiebewustzijn en controle van IT-systemen in het datacenter, evenals storage software die nieuwe niveaus van eenvoud en automatisering biedt via een enkele, geïntegreerde architectuur voor data-deduplicatie automatiseren. [Disclosure: HP is een sponsor van BriefingsDirect podcasts.]

De Tech Forum aankondigingen komen op de hielen van de vorige week HP Software Universe nieuws.

Onder de nieuwe aanbiedingen zijn

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek

Drie nieuwe HP ProLiant scale-up servers, die een aantal primeurs met geheugen voetsporen van maximaal 2 terabytes (TB) en ‘self-healing’ geheugen capaciteiten die toepassing uptime met een 200 procent boost in de beschikbaarheid te maximaliseren bieden. Geoptimaliseerd voor data-intensieve workloads, de servers te verminderen datacenter voetafdruk, de complexiteit en de kosten van een consolidatie-ratio tot 91-to-1;. Zeven nieuwe HP ProLiant G7 server blades met 1 TB geheugen en geïntegreerde 10Gb Virtual Connect FlexFabric technologie voor I / O schaalbaarheid. Deze systemen kan tot vier keer meer virtuele machines, terwijl die 66 procent minder hardware;. De nieuwe HP Virtual Connect FlexFabric module, een apparaat dat de servers worden aangesloten op elke Fibre Channel, Ethernet en iSCSI-netwerk. Dit elimineert de noodzaak voor meerdere interconnects;. HP BladeSystem Matrix software, die in één keer, self-service provisioning van applicaties biedt. De “all inclusive” geconvergeerde infrastructuur aanbod maakt private clouds doordat klanten complexe IT-omgevingen in te zetten in minuten. Als gevolg hiervan, HP beweert dat klanten hun total cost of ownership tot 56 procent kan verminderen in vergelijking met traditionele IT-infrastructuren;. HP Intelligent Power Discovery, die een geautomatiseerde, energie-aware netwerk tussen HP ProLiant servers creëert derden facility management gereedschappen en data center elektriciteitsnetten. De software zorgt voor meer transparantie en inzicht in het energieverbruik door het creëren van een real-time, de grafische kaart van het energieverbruik over servers en faciliteiten. Door nauwkeurig provisioning energie, HP schat dat cliënten het leven van hun datacenters kunnen uitbreiden en bespaar tot $ 5.000.000 per elke 1.000 servers in één jaar;. HP StoreOnce, een oplossing voor deduplicatie van data binnen de gehele onderneming te automatiseren met een enkele uniforme architectuur. Het is gebouwd op gepatenteerde innovatie en functies die zijn ontworpen door HP Labs, het bedrijf onderzoek arm en verlaagt de kosten door het elimineren van meerdere opgeslagen versies van dezelfde gegevens.

Converged Infrastructure benadering maakt weg vrij voor een verbeterde productiviteit data center; Smart grid voor datacenters beter slaagt elektriciteit aan slash IT energie-uitgaven, bevrijdt verspilde capaciteit, maken de sprong van virtualisatie tot cloud computing: Een stappenplan en gids

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren, Kunstmatige Intelligentie, Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek