HTC: Media Apple schikking schattingen zijn ‘schandalig’

Taiwanese telefoonmaker HTC heeft media schattingen kritiek geuit op de Apple licentieovereenkomst, branding hen “schandalig”.

HTC CEO Peter Chou vertelde verslaggevers op dinsdag op een KDDI Corp product te lanceren in Tokio dat het bedrijf is “blij” met zijn patent schikking met rivaal Apple Inc, en dat de berichten in de media die de overeenkomst hebben gedetailleerd zijn “schandalig”, meldt Reuters.

Na een uitgesponnen strijd tussen de twee rivaliserende elektronica bedrijven, Apple en HTC kondigde een, 10-jarige licentieovereenkomst en wereldwijd patent nederzetting. Geen details zijn bekendgemaakt, hoewel de berichten in de media hebben gesuggereerd dat HTC kan worden verplicht om te betalen Apple tussen de $ 6 en $ 8 voor elke smartphone vervaardigt.

Chou, echter niet eens met deze schatting, zeggende

Ik denk dat deze schattingen zijn ongefundeerde en zeer, zeer verkeerd. Het is een schandalige aantal, maar ik ben niet van plan om iets te spreken over een specifiek nummer. Ik denk dat we een zeer, zeer blij nederzetting en een goede afloop.

HTC verwacht niet dat de licentieovereenkomst om eventuele negatieve impact op de financiële gezondheid, en gezien de winsten zijn gedaald; 79 procent jaar-op-jaar, kan het niet in staat zijn om een ​​extra zware financiële last veroorloven.

Dit is niet de eerste keer dit jaar de media heeft gekregen up HTC’s neus. De N ext Web meldt dat de Taiwanese firma is van plan om aanklagen Next Magazine voor een “ongegrond” artikel waarin gesuggereerd voorzitter Cher Wang gaf Chou een termijn van zes maanden de tijd om de onderneming te versterken of verliest zijn baan.

Echter, niet elk bedrijf tevreden met de licentieovereenkomst. Volgens de Wall Street Journal, heeft Samsung een rechtbank motie ingediend vraagt ​​Apple om de voorwaarden van de overeenkomst te onthullen.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten