Huawei: We gaan niet weg Amerikaanse markt

Huawei Technologies heeft blijkbaar teruggekomen op zijn eerdere verklaring aan de Amerikaanse markt te verlaten, aan te dringen is het nog steeds boeiende partners en klanten en “niet verlaten” het land.

De COO voor de onderneming in de Verenigde Staten, Jane Li, zei de Chinese netwerkapparatuur maker was nog steeds bezig partners en klanten in de markt over haar producten en de reactie was “zeer positief” geweest. In een interview met Bloomberg TV, zei ze bedrijven op zoek gaan naar leveranciers zoals Huawei, dat een brede productportfolio dat netwerken, rekenkracht en opslag omvat bieden, evenals een sterke financiële achtergrond.

“We zijn niet het verlaten van ons, integendeel, we groeien onze activiteiten in de VS,” zei Li, wat erop wijst dat de eerdere opmerkingen van de senior executives Huawei, waaronder CEO en oprichter, Ren Zhengfei, over het vertrek van de onderneming uit de markt zou kunnen zijn overschat.

Woedend over de beweringen van de Amerikaanse regering, het was het helpen van de Chinese regering spion van het land, Huawei vorig jaar beschreef de; het Amerikaanse. markt, als een, commerciële teleurstelling ;. Zij verklaarde ook dat het niet langer geïnteresseerd was in het het Amerikaanse en het was; verschuift de focus op het uitbreiden in Europa.

Volgens Li, kan de reflexmatige reactie van de spillover gevolg van de spanningen tussen de regeringen van twee van de grootste economieën ter wereld zijn geweest.

“Als je gevangen in het kruisvuur tussen twee grote mondiale economische machten, het is moeilijk om niet sentimenteel over te komen. Maar de waarheid is, is dit een van de grootste markten in de wereld voor IT en dat willen wij het hier”, zegt ze genoteerd.

Openbaringen van NSA klokkenluider Edward Snowden ook geholpen; flip de uitgifte; rond, waardoor de Amerikaanse regering onder vuur voor haar eigen spionage-activiteiten. Voor de Huawei uitvoerende macht, maar onderstreept de noodzaak voor alle partijen om de bilaterale relaties opnieuw te onderzoeken.

“De Snowden effect geeft iedereen perspectief dat we nodig hebben om de politiek te scheiden van het bedrijfsleven. Overheden moeten doen wat ze moeten doen, en dat is de situatie voor zowel de VS en China, en de anderen,” zei Li, eraan toevoegend dat het bedrijf zal blijven maken de producten in de Amerikaanse markt.

De Chinese verkoper was op de CES beurs in Las Vegas vorige week, waar het, lanceerde de Ascend Mate 2 4G; phablet.

Huawei is nog steeds achterstand, marktleider, Cisco Systems, maar klokken grotere groei in de Amerikaanse markt dan de Amerikaanse netwerkleverancier. Op de vraag of de prijsverlagingen strategie van de Chinese leverancier winst terrein ten opzichte van Cisco had geholpen, Li vertelde Bloomberg het niet concurreren op prijs punten, maar op het leveren van de technologie bedrijven vandaag de dag willen werken in een cloud-omgeving.

De beste concurrentie is [over], die de cloud computing-race kan winnen. Er is een enorme groei in cloud computing en big data, [maar] de traditionele IT-apparatuur zijn ontworpen voor on-premise data centers, “merkte ze op.” Zo moeten we hebben een grote R & D (onderzoek en ontwikkeling) platform aan die apparatuur opnieuw uit te vinden om aan te passen naar de cloud-infrastructuur.

Ze voegde eraan toe dat Huawei besteedt meer dan 14 procent van de US $ 40 miljard omzet aan R & D.

Eerder deze week, de; Chinese leverancier hit uit op het verbod van de Britse regering, op zijn videoconferentie-apparatuur, het ontslag van bezorgdheid over haar banden met de Chinese regering als “misleidend” en op basis van “onjuiste” informatie. De Britse regering afdelingen, waaronder het ministerie van Binnenlandse Zaken, Ministerie van Justitie, en de Crown Prosecution Service werden naar verluidt geïnstrueerd om te stoppen met het gebruik van de systemen tijdens interne vergaderingen amid zorgen ze kunnen worden ingebed met tikken apparaten.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Huawei beveiligingscentrum moet sterker toezicht, zegt de Britse National Security Advisor; Ondanks Amerikaanse angst voor China spionage en hacking, het Verenigd Koninkrijk knuffels tot Huawei, Huawei ‘niet geïnteresseerd’ in de VS meer, verschuift de focus naar Europa; U.K.. gov’t om de rol van Huawei’s beoordelen op cyberveiligheid testcentrum; Huawei tech in het Verenigd Koninkrijk netwerken: Strengere veiligheidsmaatregelen geëist door parlementsleden

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Op de concurrentie, met inbegrip van Cisco Systems