Integrien AliveVM

Ik ben op zoek naar mei weg te graven langs de stapel van de dingen die in de afgelopen weken kwam, terwijl ik bezig mezelf het aanpakken van andere problemen was.

Integrien kondigde haar AliveVM tijdens VMworld en werd kort daarna gekocht door VMware. Ik denk dat dat was niet verwonderlijk gezien het feit dat het beheer van virtuele omgevingen is een van de volgende grote uitdagingen van VMware.

AliveVM kan worden geïnstalleerd en in een paar minuten geconfigureerd. Het maakt automatisch verbinding met vCenter (s) van een klant om de prestaties te metrics, topologie en configuratie gebeurtenissen te verzamelen. AliveVM onmiddellijk van toepassing geavanceerde-learning gebaseerde analytics om het normale gedrag van elk element in de VMware-infrastructuur aan te leggen tot aan de metrische niveau. Met AliveVM, zijn VMware beheerders niet langer aangewezen op de klassieke monitoring tools en technieken die beperkt inzicht in de prestaties van hun virtuele infrastructuur. Met de introductie van AliveVM, worden ze voorzien van uitvoerige gedragsanalyse van de gehele virtuele omgeving. AliveVM biedt ook een real-time overzicht van de prestaties van Volksgezondheid, Workload gebruik en Capacity prognoses voor elke virtuele element (bijv., Virtual Machines, ESX-servers, Clusters, opslag LUN’s en Network-elementen). Of de virtuele omgeving overspant 50 Virtual Machines of 50.000, AliveVM vereenvoudigt enorm performance management en virtuele infrastructuur optimalisatie.

AliveVM is momenteel beschikbaar voor download met een gratis proefperiode van 60 dagen voor maximaal 10 ESXs en 100 VMs op www.alivevm.com. Aankoop opties zijn ook beschikbaar via de site.

Integrien, nu onderdeel van VMware, is een van een groot aantal concurrenten die tools waarmee u deze set van problemen aan te pakken.

Het zal moeite waard te kijken wat VMware doet met deze technologie.

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

IBM stappen tot cloud deals met VMware, SugarCRM

Wolk, VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven; Cloud, IBM stappen tot cloud deals met VMware, SugarCRM, Data Centers, VMware koopt Arkin Net, voegt software-defined networking heft; Cloud; Public cloud computing-leveranciers: Een blik op sterke punten, zwakheden, big picture

VMware koopt Arkin Net, voegt software-defined networking heft

Public cloud computing-leveranciers: Een blik op sterke en zwakke punten, big picture