iPhone verkoop zal tuimelen in 2016, beweert Morgan Stanley-analist

De iPhone heeft een enorme cash cow voor Apple, en de verkoop hebben elk jaar sinds de release gegroeid, maar volgens chief financial analist van Morgan Stanley Katy Huberty dat is alles aan het veranderen in 2016.

Hier is een grafiek van de verkoop van de iPhone tot nu toe, met een vier-kwart trendlijn toegevoegd.

Volgens Huberty, zijn verkoopprijzen per eenheid van de iPhone ingesteld op tuimelen tijdens het boekjaar Apple’s 2016 met maar liefst 5,7 procent. In reële termen betekent dit dat de omzet voor het boekjaar 2016 in 2015 zal dalen tot 218 miljoen eenheden, een daling van 231 miljoen.

Volgens een onderzoek nota van Huberty, zal de daling worden gevoed door “hogere prijzen op de internationale markten (ex-China) en rijping smartphone penetratie in de ontwikkelde markten weegt op upgrades en nieuwe groei gebruiker.”

Ondanks de daling van de verkoop van de iPhone, Huberty verwacht dat de omzet van Apple om te groeien met ongeveer 2 procent, met de Apple Kijk en Apple TV te helpen om het geld stroomt binnen te houden. Apple is sterk afhankelijk van de iPhone, met ongeveer tweederde van de winst wordt gegenereerd door dit product.

Nou, markeer deze in je agenda voor volgend jaar mensen. Het is een vrij grote voorspelling, en als blijkt nauwkeurig te zijn, het gaat om een ​​behoorlijke impact op Apple te hebben. Kunnen we zien dat Apple proberen een aantal nieuwe verkoopstrategieën in een poging om dit te voorkomen? Heeft Apple al begonnen om dat te doen?

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Apple duwt hinderlijk agressieve pop-up advertenties voor de iPhone 6s in de iOS App Store-app, laat niet de ‘grinches’ zet je af Windows 10; OS X ‘El Capitan’ eindelijk klaar voor prime time – en hier is hoe je een probleemloze hebben upgraden; Hoe Windows 10 Startmenu advertenties uit te schakelen; Windows 10 upgrade zeurt agressiever geworden, bieden geen opt-out

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen