ITC regeert Samsung inbreuk op twee patenten van Apple

De FTC is binnenkort op bedrijven die louter bestaan ​​om te kopen en het verzamelen van royalty’s op octrooien over te nemen.

De International Trade Commission terug met een uitspraak op vrijdag dat opnieuw de dynamiek van de binnenlandse markt voor mobiele telefonie kunnen verschuiven.

; Google breidt geopend patent belofte om 79 meer over data center management

De ITC de kant van Apple deze tijd, het vinden van dat Samsung inbreuk op ten minste twee van de octrooien van de iPhone-maker.

Met andere woorden, zouden bepaalde Samsung mobiele apparaten worden verboden wordt binnenkort verkocht in de Verenigde Staten.

Beide octrooien betrokken

Hier is een fragment uit de uitspraak over de aanbeveling van de ITC toekomst

De Commissie heeft vastgesteld dat de geschikte oplossing is een beperkt uitsluiting verbod aan Samsung van het importeren van bepaalde elektronische digitale media-apparaten die inbreuk maken op een of meer van de conclusies 1, 4-6, 10 en 17-20 van het ‘949 octrooi en claimt 1- 4 en 8 van het ‘501 octrooi. De Commissie heeft ook bepaald te staken en gestaakt te geven orders te verbieden SEA en STA van verdere importeren, verkopen en distribueren van artikelen die een of meer van de conclusies 1, 4-6, 10 en 17-20 van het ‘949 octrooi en vorderingen inbreuk 1-4 en 8 van het ‘501 octrooi in de Verenigde Staten. De orders zijn niet van toepassing op de berecht ontwerp rond producten vond de beweerde aanspraken van de ‘949 en’ 501 octrooien zoals geïdentificeerd in de finale ID niet te schenden. De Commissie heeft zorgvuldig overwogen de opmerkingen van de partijen en het publiek en heeft bepaald dat het openbaar belang factoren opgesomd in artikel 337 (d) (1) en (f) (1) zich niet verzetten tegen de afgifte van de beperkte uitsluiting orde en staken en ophouden orders.

US Patent No. 7.479.949 (alias de ‘949 octrooi, van invloed op de conclusies 1, 4-6, 10 en 17-20): Zorgen raak opdrachten op touch-screen apparaten; het Amerikaanse. Patent No. 7.912.501 (alias de ‘501 octrooi, van invloed op de conclusies 1-4 en 8): Zorgen input en output detectie voor microfoon en hoofdtelefoon aansluitingen

Opgemerkt wordt dat de ITC geen inbreuk op vier patenten:. Octrooischriften D618,678 ( “D’678 octrooi”), D558,757 ( “D’757 octrooi”), RE 41.922 ( “de ‘922 octrooi “) en 7.789.697 (” het’ 697 patent “) ..

Het inpakken van een onderzoek als gevolg terug van augustus 2011 heeft de Commissie verklaard dat de beslissing definitief is en het onderzoek naar de zaak voorbij is.

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië grote banken

De enige manier waarop Samsung kon afwenden een verbod is als de beslissing wordt veto van president Obama.

Maar net vorige week, het Witte Huis neergeschoten een ITC uitspraak van de rechtbank dat Apple zou hebben belet de verkoop van oudere versies van de iPhone en iPad in de Verenigde Staten.

De Presidential verslagperiode is de komende 60 dagen, op welk punt het invoerverbod zal beginnen als de beslissing van de ITC is niet vernietigd.

Om de volledige uitspraak zien, bladert u door de onderstaande document

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië’s grote banken