Lenovo lanceert tablet gericht op zakelijke gebruikers

Lenovo op zondag lanceerde de tab3 10 Business, een Android-laptop die is voorgeladen met Android op het werk, naar de rechtbank zakelijke gebruikers.

Een modus om de tablet als een interactieve kiosk vast te stellen; Dedicated profielen voor zakelijke content, veiligheid en beheertools; Management software voor klaslokalen, retailers en zorgverleners; Gorilla Glass 3; En een ontwerp gebouwd om duurzaamheid te behandelen;. Bovendien is de tab3 10 Zaken heeft volledige USB en diverse aansluitmogelijkheden.

Op het Mobile World Congress 2016, Lenovo schetste een apparaat dat zal spelen in de overvolle zakelijke tablet ruimte tegen Apple’s iPad, Samsung Galaxy Tab en Microsoft’s Surface een paar te noemen.

Volgens Lenovo, haar activiteiten tablet

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet