Microsoft Intune-update voor maart omvat beperkte toegang tot SharePoint, Microsoft Onedrive

Microsoft heeft de maart-update voor Intune, het bedrijf de service voor mobile device management en zakelijke mobiliteit vrijgegeven.

De mogelijkheid om de inschrijving van iOS-apparaten rechtstreeks gekocht bij Apple of een geautoriseerde wederverkoper met het Apparaat Inschrijving Program (DEP) te stroomlijnen; Mogelijkheid om de toegang tot SharePoint Online en Microsoft Onedrive for Business op basis van het apparaat inschrijving en compliance-beleid te beperken; Beheer van Microsoft Onedrive apps voor iOS en Android-apparaten; de mogelijkheid om bestanden deploy.appx naar Windows Phone 8.1-apparaten, de mogelijkheid om het aantal apparaten dat een gebruiker kan zich inschrijven in Intune beperken

De updates, die uit zullen rollen van 4 maart tot en met 7 maart zijn de volgende:

Microsoft overgestapt naar een maandelijkse bijwerking cadans start in februari, toen het nieuwe functionaliteit toegevoegd voor het beheren van Office Mobile apps op Android-apparaten.

In december 2014, Microsoft gaf een reeks van Intune updates ontworpen om het beheer van Office mobiele apps aan te pakken op iOS.

Microsoft zegt dat het ook het geven van zijn hybride klanten broodnodige updates, met inbegrip van de mogelijkheid om aangepaste wifi profielen te maken met pre-shared keys voor Android-apparaten.

De Microsoft blog post nogmaals het belang van zijn hybride klanten, waarin staat dat “Het leveren van nieuwe mogelijkheden om onze hybride klanten met behulp van System Center Configuration Manager geïntegreerd met Intune blijft een topprioriteit voor ons team, en je kunt verwachten extra hybride functies binnenkort beschikbaar worden gesteld . ‘

Dat punt werd ondersteund door een aparte blogpost geschreven door Microsoft’s vice-president van de onderneming klant en mobiliteit Brad Anderson, waarin hij noemde hybride de ‘nieuwe control plane voor de onderneming. ”

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië