Microsoft Microsoft Onedrive for Business biedt nu 1 terabyte aan cloud storage per gebruiker

De Microsoft Microsoft Onedrive for Business team is het toevoegen van extra prikkels bedoeld om zakelijke gebruikers aan te trekken om zijn cloud-storage aanbod.

Een verhoging van Microsoft Onedrive for Business standaard opslagruimte van 25GB tot 1T B per gebruiker; De opname van 1TB van Microsoft Onedrive for Business opslagruimte per gebruiker, als onderdeel van Office 365 ProPlus abonnementen; Nieuwe Microsoft Onedrive for Business migratie hulp van Microsoft (The blog post niet uitweiden over precies wat Microsoft biedt op dit vlak. Maar een woordvoerder zei dat degenen die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met hun Microsoft-account managers of partner voor meer informatie.)

In een 28 april bericht met de titel “denken buiten de doos,” (dat lijkt een verwijzing naar Microsoft concurrenten Box en / of Dropbox zijn), de Microsoft Onedrive for Business team kondigde de volgende

In maart 2014, Microsoft ambtenaren aangekondigd dat Microsoft Onedrive for Business (voorheen bekend als SkyDrive Pro) beschikbaar zou zijn, zowel als onderdeel van een aantal bestaande Office 365 plannen, evenals, voor de aankoop als een standalone dienst; – iets dat was geen ‘ t het geval SkyDrive Pro. De standalone-versie voorzien van zakelijke gebruikers met een 25 GB opslagruimte per werknemer, met een optie om extra opslag, offline synchronisatie en toegang te kopen van meerdere apparaten. Nu standaard opslag drempel is 1 TB.

Microsoft ambtenaren bekend gemaakt tijdens de winst vorige week dat Office 365 is op dit moment een $ 2500000000 jaarlijkse run rate.

“De cloud gaat over het afbreken van muren tussen mensen en informatie. Niet de bouw van een nieuwe reeks van eilanden in de lucht. Zorg ervoor dat je inzet op een file sync en delen oplossing die u helpt te omarmen,” zei Corporate Vice President John Case in de afsluiting van de huidige blog post.

Update: Gewoon om het heel duidelijk te maken, het is niet alleen de stand-alone en Professional Plus versies die krijgen de upgrade naar 1TB. Een woordvoerder van Microsoft stuurde me deze uitspraak

Alle Office 365 plannen die Microsoft Onedrive bevatten for Business zal de verhoging van 1 TB te zien. Dit bevat

Update (30 april): Een aantal van Microsoft’s Office 365 for Education plannen krijgen de 1TB, als goed. Degenen met A2 en A3 plannen kwalificeren.

Met betrekking tot wanneer de nieuwe en bestaande klanten de 1TB bult zullen zien, een Microsoft-woordvoerder zei: “Customer in aanmerking te komen is met ingang van vandaag, maar zoals bij service-updates uitrollen van deze functies zullen in de komende maanden gebeuren.”

Alle O365 E plannen (E1, E3, E4); O365 Small Business; O365 Small Business Premium; O365 Midsize Business; alle SharePoint Online plannen (SharePoint Online Plan 1 en Plan 2), Microsoft Onedrive for Business (standalone) met Office Online

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip