NBN vraagt ​​gezondheid herstructureren

Podcast niet werkt? Klik hier om het bestand te downloaden.

Je kunt alles wat je wilt met communicatietechnologie doen, maar de telegeneeskunde voordelen zullen niet gerealiseerd worden zonder een fundamentele herbezinning over hoe we structureren onze gezondheidszorg.

Na het beluisteren van het programma van vandaag, kunt u beginnen af ​​te vragen of, in het geval van de gezondheid, de NBN ziet ons de bouw van een grote breedbandnetwerk en aanspraak maken op de voordelen, zonder te begrijpen hoe de gezondheidssector om het beste van te maken te organiseren.

Clayton Christensen, de auteur van het Voorschrift The Innovator’s: A Disruptive Solution for Health Care, zegt dat geen van de voordelen zal worden gerealiseerd, zolang de industrie richt zich op vergelden specialisten voor iedere consultatie die ze maken. Hij wijst op de kostenefficiëntie en snelle technologische goedkeuring van Kaiser Permanente, een Amerikaanse zorgverzekeraar die zijn eigen zorginstellingen biedt. Als Clayton zegt, bij Kaiser Permanente, een gezonde klant is een winstgevende. In de meeste gezondheidszorgsystemen, is geld gemaakt van mensen die ziek zijn.

Mukesh Haikerwal lijkt om het te krijgen wanneer hij zegt dat, in Australië, een transformatie moet gebeuren om ons uit een faciliteit gebaseerde benadering van de geneeskunde naar een meer klantgerichte aanpak, met de nadruk op preventie. Mukesh is de Clinical Lead bij de Nationale E-Health Transition Authority.

Ik vraag me af, echter de vraag of het ministerie van Breedband, Communicatie en de digitale economie krijgt het. Ik praat met Abul Rizvi, de adjunct-secretaris van de afdeling. De National Digital Economy-strategie vastgesteld dat de doelstelling dat 25 procent van alle specialisten die deelnemen aan het leveren van telezorg overleg met externe patiënten in 2020. Het lijkt een zinloos doel wanneer een dergelijke enorme verandering nodig is in de industrie.

We horen ook meer van Scott Mitchell, een analist bij Access Economics, die geschat dat de voordelen van e-health kon in totaal tot $ 4 miljard jaar.

uitzicht Christensen je je afvragen of de structurele veranderingen in de industrie, in combinatie met het NBN, veel meer voordelen dan dat zou kunnen leveren. Christensen zegt dat de Kaiser Permanente aanpak vermindert de kosten voor de gezondheidszorg met maar liefst 25 procent. Eén ding is zeker: we kunnen de manier waarop we gaan nu niet doorgaan. We hebben niet genoeg beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg om te gaan met onze vergrijzende en groeiende bevolking.

Speelduur: 31 minuten, 30 seconden

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september